Voor persoonlijke groei
individueel of in teamverband

Je wilt beter tot je recht komen op je werk? Je talenten ontwikkelen en je beter voelen? Zeker ook in de samenwerking met je collega’s. Als leidinggevende, zelfstandig professional, staffunctionaris of uitvoerend medewerker, kun je van tijd tot tijd behoefte hebben aan een ervaren “buitenstaander” die helpt, uitdaagt, stimuleert en spiegelt. JP Werkrevisie biedt diverse soorten coaching.

PERSOONLIJKE COACHING

Met persoonlijke coaching verbeter je jouw functioneren en ontwikkel je jouw professionele mogelijkheden. Jij als individu staat hierbij centraal. De aanleiding voor persoonlijke coaching kan zowel in je werkomgeving als in je privésfeer liggen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: een organisatieverandering, een nieuwe functie of werkmethode, een nieuwe leidinggevende, een sluimerende ontwikkelwens, persoonlijke patronen die belemmerend werken, te grote bescheidenheid, te weinig zelfsturing of hinderlijke onzekerheid. Het doel van onze persoonlijk coaching is altijd dat je na afloop van de coaching je ontwikkeling zelfstandig kunt voortzetten.

LEIDERSCHAPSCOACHING

Als DGA of leidinggevende van een bedrijf of instelling kom je af en toe voor vraagstukken te staan waarover je weleens met iemand zou willen sparren… Maar wie zou dat moeten zijn? Intern is er niet de gesprekspartner die je nodig hebt en extern ligt de concurrent op de loer. JP Werkrevisie is dan een interessante optie. Onze organisatie beschikt over betrouwbare adviseurs die een ruime managementervaring hebben. Je krijgt van hen geen dichtgetimmerde adviezen, maar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Door de frisse en onafhankelijke ogen van je coach zie je nieuwe mogelijkheden in je eigen handelen. Jijzelf en je medewerkers profiteren allemaal van de frisse energie die dat oplevert.
Lees hoe jij samen met JP Werkrevisie jouw leiderschap kunt verbeteren >>

TEAMCOACHING

Je kent de uitdrukking 1 + 1 = 3: een team komt tot betere prestaties dan een groep eenlingen. Maar wat maakt een team, tot een team met meerwaarde? JP Werkrevisie onderzoekt wat er aan potentieel aanwezig is binnen het team en met welke maatregelen de samenwerking meer rendement en werkplezier oplevert. Met enkele gerichte en samenhangende interventies kunnen wij vervolgens een groeibeweging in gang zetten. De teamprestaties gaan verbeteren, mensen blijven gemotiveerd en de sfeer is plezierig!
Bekijk hoe JP Werkrevisie de teamprestaties verbetert >>

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)