Een nieuw en blijvend perspectief

op werk en loopbaan

Wij zijn er voor iedereen met een loopbaan- of ontwikkelvraag. Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en op het individu gerichte aanpak. Wij combineren de invoelende diepgang van een persoonlijke coach met de praktische en resultaatgerichte aanpak van onze arbeidsmarktspecialisten.

ONS AANBOD IN LOOPBAANBEGELEIDING

Loopbaanvragen zijn heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Ons aanbod is daarop afgestemd. Is je dienstverband beëindigd, en moet je op zoek naar een nieuwe baan? Wij begeleiden je in een outplacement van werk naar werk.
Twijfel je of je huidige werk nog wel bij je past en wil je onderzoeken of er ook andere loopbaanrichtingen interessant voor je zijn? Door loopbaancoaching of een ontwikkel assessment vind je antwoord op deze vragen.
Weet je al wat jouw volgende loopbaanstap moet zijn, maar vraag jij je af hoe je die baan kunt krijgen. Dan kunnen wij helpen met gerichte jobsearch, netwerkondersteuning of een sollicitatietraining. En als je verder wilt als zelfstandige, kunnen wij je verantwoord op weg helpen.

PERSOONLIJK EN MENSGERICHT LOOPBAANADVIES

Met een schat aan ervaring en kennis, richt de coach zich helemaal op jou om samen te ontdekken wat voor jouw keuzes en handelen van belang is. We komen nooit met een oplossing voordat de vraag helder is. Soms gaat het daarbij om het vinden van  “de vraag onder de vraag”. Daarbij doen we een beroep op alle lagen van je persoonlijkheid.
Ook als je jezelf al goed kent, ontdek je dieper liggende nieuwe krachten, onbewuste drijfveren of belemmerende overtuigingen. Met deze aanpak worden échte oplossingen en mogelijkheden gevonden. Je ervaart van binnenuit dat ze bij je passen, goed voelen en een duurzaam resultaat geven.

Extern vertrouwenspersoon
TMA teamanalyse

PRAKTISCH EN DOELGERICHT SOLLICITEREN

Het hoeft niet alleen te blijven bij het bepalen van de loopbaankoers. Door onze actuele kennis van de arbeidsmarkt, het solliciteren en de relevante netwerken ondersteunen wij jou bij het zetten van de volgende loopbaanstap en het krijgen van de gewenste baan.
De mogelijkheden brengen we samen met jou terug tot een keuze voor haalbare functies bij concrete bedrijven of instellingen. In een gezamenlijke aanpak ga je de arbeidsmarkt benaderen: je voert netwerkgesprekken, leert effectief gebruikmaken van LinkedIn en oefent sollicitatiegesprekken. We gaan doel- en resultaatgericht samen aan het werk.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
oval (1)
nip (1)