OPNIEUW ORIËNTEREN OP JEZELF
EN JOUW LOOPBAAN MET EEN LOOPBAANCOACH

Een loopbaancoach helpt je bij de ontwikkeling van jezelf en jouw loopbaan. Onze professionele coaches helpen je om jouw ambities helder te krijgen. We maken een plan om ambities waar te maken, maar ook om de juiste balans te vinden tussen je werk en leven. Weet jij waar je energie van krijgt? En is het tijd geleden dat je met plezier naar je werk gaat of twijfel je of je alles eruit haalt? Neem contact op met een van onze loopbaancoaches en ontdek hoe zij jou kunnen helpen om ambities te realiseren en de juiste balans te vinden!

Waarom een loopbaancoach?

Werk en leven vormen een samenhangend geheel. Als op het werk niet alles gaat zoals je zou willen, als je twijfelt of je je werk anders zou moeten aanpakken of misschien wel een heel andere baan of werkgever zou moeten zoeken, leidt dat tot onrust en spanning. De balans wordt verstoord. Een professionele loopbaancoach helpt je de rust en balans terug te vinden.

Wat doet een loopbaancoach?

Het kan hinderlijk gaan rondzingen in je hoofd en onbestemde gevoelens laten je niet los. Je voelt je plichten en verantwoordelijkheden, privé en op je werk. Maar je wilt ook ruimte krijgen voor je persoonlijke ontwikkelwensen, ontdekken wat je nog meer zou kunnen bereiken met je aanleg en karakter. Je ziet niet voor je hoe je dat stap voor stap aan kunt pakken en de balans in jezelf en je omgeving kunt bewaren. Een professionele loopbaancoach helpt je hierbij. Samen met een loopbaancoach maak je persoonlijke doelen en ambities helder. Je maakt samen met je coach een plan om deze doelen te realiseren. Met als doel om de juiste balans te vinden én plezier in je werk.

Onze loopbaandiensten

Wanneer een loopbaancoach?

  • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
  • Je wilt ontdekken wat je ambities zijn.
  • Je durft geen keuzes te maken in je loopbaan.
  • Je werk gaat niet zoals je zou willen.
  • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
  • Je wilt onderzoeken wat je nog meer kan en wilt bereiken

PROFESSIONELE LOOPBAANCOACHING

Vanuit je eigen verleden of je omgeving voel je remmingen om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je zou willen doen. Prettig is zo’n situatie niet en je zou duidelijke keuzes willen maken om weer met plezier en perspectief verder te kunnen met je werk en leven.

Door het inschakelen van een professionele loopbaancoach kun je de rust terugkrijgen en met vertrouwen voor je zien welke stappen je gaat zetten. Stappen die passen bij de situatie, bij jouw persoon en je dieperliggende kwaliteiten, behoeften, waarden en drijfveren.

Waar let ik op bij het kiezen van een loopbaancoach?

Bij je zoektocht naar een loopbaancoach is een aantal zaken belangrijk. Zo zijn een goede indruk en een klik met de loopbaancoach natuurlijk van belang. Omdat het gaat over jouw loopbaan en toekomst is het minstens zo belangrijk om te controleren of, de loopbaancoach die jij op het oog hebt, beschikt over de juiste certificaten. Maar ook of de loopbaancoaches zich regelmatig laten bijscholen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in hun vakgebied.

Bij JP werkrevisie werken enkel erkende en gediplomeerde loopbaancoaches. We beschikken over diverse keurmerken en certificaten en we zijn lid van OVAL. Daarmee garanderen we een professionele begeleiding van onze cliënten.

JP Werkrevise, het kompas voor een nieuwe loopbaankoers

Wat zijn de kosten voor loopbaancoaching?

Overweeg je het advies van een loopbaancoach in te schakelen? Dan ben je vast benieuwd welke kosten dat met zich meebrengt. De kosten voor loopbaancoaching verschillen. Dat is afhankelijk van de wensen die je hebt en natuurlijk het beschikbare budget. JP Werkrevisie biedt verschillende mogelijkheden.

Eenmalig gesprek

Je kunt ervoor kiezen om een eenmalig coachingsgesprek aan te vragen met één van onze loopbaancoaches. Dit is een gesprek van 90 minuten waarin jij bepaalt welke thema’s of onderwerpen er aan bod komen. De loopbaancoach is in dit geval een sparringpartner en geeft je tips en adviezen. De kosten voor een eenmalig gesprek bedragen €160 exclusief btw.

Loopbaanadviestraject

Heb je behoefte aan meer dan eenmalige loopbaancoaching? Je kunt ook kiezen voor een meer uitgebreid loopbaanadviestraject. Dit is altijd een maatwerktraject, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Wij bieden verschillende trajecten aan. Bij een doelgericht en compact traject helpen we je inzicht te krijgen in je eigen loopbaan, zodat je weer meer regie krijgt over wat je wilt. Dit traject is mogelijk vanaf €990 exclusief btw. Wens je een diepgaande een uitgebreide loopbaanheroriëntatie, dan liggen de kosten hoger. Onze trajecten beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek, zodat we komen te weten wat jij belangrijk vindt. Meer informatie over loopbaancoaching en kosten? Neem contact met ons op.

Loopbaancoaching fiscaal aftrekbaar

Gebruikmaken van loopbaancoaching? De kosten kun je wellicht fiscaal aftrekken van je inkomen. Dit kan nog tot 2022. Er gelden wel enkele voorwaarden voor het aftrekbaar zijn van de gemaakte kosten. Zo moet het leertraject altijd onder begeleiding van een leraar staan en moeten de scholingsuitgaven minimaal €250 in een jaar bedragen. In veel gevallen komt begeleiding door een loopbaancoach in aanmerking voor fiscale aftrek.

Loopbaancoaching bij JP werkrevisie

  • Alleen senior-loopbaancoaches.
  • Iedere loopbaancoach is gecertificeerd.
  • Wetenschappelijk onderbouwde methodes als basis voor loopbaanadvies en coaching.
  • 35 vestigingen in Nederland.

Ontmoet één van de loopbaancoaches van JP Werkrevisie

Interesse in onze loopbaancoaching? Met meer dan 35 gesprekslocaties in Nederland vind je altijd een professionele loopbaancoach bij jou in de buurt. Bekijk ons locatieoverzicht en vind een loopbaancoach.

Loopbaancoaching: persoonlijke en passende aanpak

Voor loopbaancoaching werken we na een uitgebreide intake met een persoonlijke offerte. De coachvraag wordt zo helder mogelijk vastgesteld en vertaald naar een passend aantal coachgesprekken en de eventuele inzet van aanvullende instrumenten. Soms wordt er een combinatie gemaakt met andere diensten die JP Werkrevisie kan bieden.

Vind een professionele loopbaancoach bij u in de buurt

JP werkrevisie heeft meer dan 35 gesprekslocaties in Nederland. Zo vindt u altijd een professionele loopbaancoach bij u in de buurt. Bekijk ons overzicht en vind een loopbaancoach bij u in de buurt.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
oval (1)
nip (1)