JP WerkRevisie haalt het beste uit mensen en organisaties die echt willen veranderen

JP WerkRevisie is een landelijk werkend bureau voor loopbaan- en organisatieadvies. We slaan op een praktische manier de brug tussen mensen die in hun werk goed tot hun recht willen komen én de bedrijfsorganisatie die dat mogelijk maakt.

Belangen van werkgevers en werknemers liggen in elkaars verlengde. Dat is ons vertrekpunt als we teams en individuen helpen om hun wensen te vervullen en hun problemen op te lossen.

Kunnen we u helpen met een loopbaan,- of organisatievraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Coachend, mensgericht en activerend

Kenmerkend is onze coachende, mensgerichte en activerende aanpak. Eerst komen we met de benodigde diepgang tot de kern van de vraag: wat is het beoogde resultaat en wat zijn de onderliggende wensen en belemmeringen? Met de inzet van een passende mix van samenhangende acties komen we tot een echte, duurzame oplossing.

Uitsluitend erkende adviseurs

Bij JP WerkRevisie werk je uitsluitend met erkende en gediplomeerde adviseurs. Om te voorkomen dat iedereen zich zomaar loopbaanadviseur of coach mag noemen worden keurmerken toegekend. Wij zijn in het bezit van een aantal erkende keurmerken. Hierdoor garanderen we dat we altijd kwaliteit leveren. Maar ook dat we ons blijven ontwikkelen en verdiepen in ons vakgebied. JP Werkrevisie volgt als lid de gedragscode van OVAL.

Kijk voor onze locaties en coaches bij u in de buurt.

Het kernteam

Dinand Getkate

ZWOLLE
06 10 27 09 16
dgetkate@jpwerkrevisie.nl 

Mieke Weynschenk

ZWOLLE
06 42 12 95 80
mweynschenk@jpwerkrevisie.nl

Miranda Kroes

ARNHEM
06 13 60 72 54
mkroes@jpwerkrevisie.nl

Netty Tonies

GRONINGEN
06 51 13 71 32
ntonies@jpwerkrevisie.nl

Mirjam Rombouts

LEMMER
06 25 07 22 65
mrombouts@jpwerkrevisie.nl

Ronald McDonald Business Breakfastclub

JP WerkRevisie is lid van de Ronald McDonald Business Breakfastclub. De opbrengst komt geheel ten goede van het Ronald Mc Donald Huis in Zwolle.
Bezoek de website

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)