VOOR PERSOONLIJKE GROEI
INDIVIDUEEL OF IN TEAMVERBAND

Je wilt beter tot je recht komen op je werk? Je talenten ontwikkelen en je beter voelen? Zeker ook in de samenwerking met je collega’s. Als leidinggevende, zelfstandig professional, staffunctionaris of uitvoerend medewerker, kun je van tijd tot tijd behoefte hebben aan een ervaren “buitenstaander” die helpt, uitdaagt, stimuleert en spiegelt. JP Werkrevisie biedt diverse soorten coaching.

HET COACHING TRAJECT

Coaching is persoonlijk maatwerk. Vooraf wordt met de deelnemer en de opdrachtgever in de organisatie afgestemd wat het gewenste resultaat van de coaching is.
Stap 1: Tijdens een vertrouwelijk intakegesprek maakt de deelnemer kennis met de coach en ervaren ze of er een wederzijdse “klik” is.
Stap 2: In een open en vertrouwde sfeer wordt samen met de coach de vraagstelling verduidelijkt. Zo nodig wordt dit uitgediept tot de “vraag onder de vraag”.
Stap 3: Met afgesproken ontwikkeldoelen en een bijpassende opbouw wordt dan het coachtraject van gemiddeld 3 tot 6 maanden gestart.
Onderweg evalueren de coach en de deelnemer regelmatig de vorderingen van het proces. Hier kan ook de leidinggevende bij worden betrokken. In de afrondingsfase doet de coach aanbevelingen om zelfstandig en op eigen kracht het persoonlijke ontwikkelingsproces voort te kunnen zetten.

PERSOONLIJKE COACHING

Vanuit een oprechte belangstelling voor jou als mens onderzoekt jouw coach wat van belang is voor de keuzes die je gaat maken. Tijdens de gesprekken doen we een beroep op alle lagen van je persoonlijkheid. Soms denk je jezelf al goed te kennen, maar ontdek je gedurende het traject toch dieperliggende nieuwe krachten, onbewuste drijfveren of belemmerende overtuigingen die je kunt overwinnen. Je leert ontdekken wat energie geeft en stimulerend werkt. We komen nooit met een oplossing voordat de vraag helder is, daarmee worden oplossingen en mogelijkheden gevonden die écht bij je passen, die goed voelen en een duurzaam resultaat geven.
Lees hoe wij jou persoonlijk kunnen coachen >>

LEIDERSCHAPSCOACHING

Als DGA of leidinggevende van een bedrijf of instelling kom je af en toe voor vraagstukken te staan waarover je weleens met iemand zou willen sparren… Maar wie zou dat moeten zijn? Intern is er niet de gesprekspartner die je nodig hebt en extern ligt de concurrent op de loer. JP Werkrevisie is dan een interessante optie. Onze organisatie beschikt over betrouwbare adviseurs die een ruime managementervaring hebben. Je krijgt van hen geen dichtgetimmerde adviezen, maar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Door de frisse en onafhankelijke ogen van je coach zie je nieuwe mogelijkheden in je eigen handelen. Jijzelf en je medewerkers profiteren allemaal van de frisse energie die dat oplevert.
Lees hoe jij samen met JP Werkrevisie jouw leiderschap kunt verbeteren >>

TEAMCOACHING

Je kent de uitdrukking 1 + 1 = 3: een team komt tot betere prestaties dan een groep eenlingen. Maar wat maakt een team, tot een team met meerwaarde? JP Werkrevisie onderzoekt wat er aan potentieel aanwezig is binnen het team en met welke maatregelen de samenwerking meer rendement en werkplezier oplevert. Met enkele gerichte en samenhangende interventies kunnen wij vervolgens een groeibeweging in gang zetten. De teamprestaties gaan verbeteren, mensen blijven gemotiveerd en de sfeer is plezierig!
Bekijk hoe JP Werkrevisie de teamprestaties verbetert >>

Erkend door

TMA
Noloc (1)
oval (1)
nip (1)