Een nieuwe loopbaanstap
Samen op zoek naar de perfecte baan

Weet je al wel wat jouw volgende loopbaanstap zal zijn? Maar vraag je je nog af waar je de gewenste baan kunt vinden én hoe je deze kunt krijgen? De jobsearchers van JP Werkrevisie helpen jou om dit voor elkaar te krijgen. Wij werken met gespecialiseerde jobsearchers. Ze zijn allemaal thuis in de huidige arbeidsmarkt en hebben een groot en toegankelijk netwerk.

WAT DOET EEN JOBSEARCHER?

Onze jobsearchers zijn dagelijks actief met het “ophalen” van informatie uit de arbeidsmarkt. Daarvoor benutten zij een breed scala aan bronnen. Ze onderhouden ook nauwe banden met recruiters, werving- en selectiebureaus en andere intermediairs. Met die informatie verbinden zij jouw zoekprofiel met mogelijkheden in de arbeidsmarkt en binnen het netwerk. Ze helpen je om bij de juiste personen aan tafel te komen. Is er sprake van een scholingsnoodzaak of -wens, dan onderzoeken zij bij scholingsinstituten wat de meest efficiënte weg is om bij te scholen en of deze weg haalbaar is.

SAMEN AAN DE SLAG MET JOUW JOBSEARCH

Jouw jobsearcher gaat proactief op zoek naar beschikbare vacatures in de brede regio waar jij  woont en werkzaam bent of was. Bedrijven of instellingen met “succespotentie” worden actief  benaderd. Om de kansen op een nieuwe baan te vergroten, onderneem je zelf ook verschillende acties: naast de klassieke manier van solliciteren (reageren op een gepubliceerde vacature) voer je netwerkgesprekken en ben je actief op de sociale media (m.n. LinkedIn). Samen met de jobsearcher werk je aan jouw “zelfmarketing”: je stelt samen jouw CV, brief en een goed vindbaar LinkedIn-profiel op. Je bent dus goed voorbereid als je de arbeidsmarkt op gaat!

TMA teamanalyse

JP LOOPBAANPORTAAL

Tijdens het traject krijg je toegang tot het loopbaanportaal van JP Werkrevisie, een digitale omgeving waar je 24 uur per dag, vanaf elke computer kunt inloggen. Jouw privacy is gewaarborgd! Je kunt via het JP Werkrevisieportaal  communiceren met jouw jobsearcher en je  krijgt via het JP Werkrevisieportaal toegang tot JobXS, een zeer overzichtelijke en complete digitale vacaturebank, die diverse sectoren bestrijkt en die dagelijks nauwgezet bijgehouden wordt. Daarmee heb je de arbeidsmarkt binnen handbereik. Een must voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan!

GROEPSTRAINING

Aanvullend op de individuele begeleiding kun je deelnemen aan de  training “Baanverwerving en solliciteren”. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn: presentatietechnieken, netwerken, het vinden van (verborgen) vacatures, nuttig gebruik van de social media en het voeren van sollicitatiegesprekken. De trainingen worden gegeven aan kleine groepen en zijn zeer praktisch van opzet. De deelnemers ontvangen van de trainer en van elkaar nuttige feedback. En, het voor elkaar openstellen van de persoonlijke netwerken vergroot de kans op succes.

NAZORG

Wanneer je nieuw werk hebt gevonden, kunt je  daarna nog gebruik maken van actieve nazorg van JP Werkrevisie, gericht op een succesvol functioneren in de nieuwe baan. Dat kan via de telefonische helpdesk en via e-coaching. Gedurende een half jaar na herplaatsing kun je kosteloos gebruik maken van deze nazorg.

Onze diensten combineren is mogelijk

Jobsearch is, naast loopbaancoaching, een essentieel onderdeel binnen Van Werk naar Werk Trajecten (outplacement en re-integratie tweede spoor), maar kan ook als een op zichzelf staande dienst worden uitgevoerd voor mensen die al weten wat ze willen, klaar zijn om de arbeidsmarkt op te gaan en de voordelen zien van professionele begeleiding.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
oval (1)
nip (1)