TMA - Unieke talenten vinden en (ver)binden

Gisteren een inspirerende workshop georganiseerd voor onze relaties en opdrachtgevers over talent en talentontwikkeling in organisaties, onder de bevlogen leiding van Maurice van Raalte en Francisca Schroer van TMA – Unieke talenten vinden en (ver)binden in 2023.
Wat is talent? Hoe kun je talentontwikkeling vormgeven in je organisatie? wat zijn do’s en don’ts? En waar loop je in de praktijk tegen aan? Inspirerend en erg leuk om kennis en ervaring op deze manier te delen.

In onze dienstverlening maken wij intensief gebruik van de Talent Motivatie Analyse (TMA). Vanuit de overtuiging dat mensen het best functioneren, het snelst leren, zelf in actie komen en het meest betrokken zijn als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties.

Wil je meer weten over talent en talentontwikkeling in jouw organisatie, kijk dan op onze website www.jpwerkrevisie.nl en neem contact met ons op.
PS: was je er niet bij, maar wil je ook graag een keer één van onze kennis- of netwerksessies bijwonen, volg dan onze pagina op LinkedIn en schrijf je in.