Daar gaat ze!

Vol trots stapt ze het kantoor binnen in haar nieuwe werktenue. Ze straalt van oor tot oor!

Ze komt afscheid nemen, het traject is voorbij. Maar wat een mooi traject. Eentje waar je als coach van binnen zelf van gaat groeien.

Als de richting die je wilt inslaan zo duidelijk wordt en je, ondanks de hobbels, toch de stapt durft te zetten dan kun je gerust spreken van een droombaan. Helemaal als je zoveel passie hoort en je non-verbaal zo veel enthousiasme ziet tijdens de gesprekken.

Maar als dan blijkt dat de opleidingen niet starten en je nog lang moet wachten op een mogelijkheid hoe houd je dan iemand gemotiveerd om toch te blijven door dromen? Het doel voor ogen houden en samen kijken welke (kleine) stappen wel gezet kunnen worden..

En dan…. dan stuurt ze een appje……. “Ik mag op gesprek komen” en later “ik mag door naar de tweede ronde” gevolgd door “ik ben aangenomen voor de opleiding”. Wat een topper en wat een doorzetter.

Vandaag komt ze binnen met wat lekkers. Ze vertelt over haar eerste ervaringen. Haar ogen stralen  en de passie voor het vak spat er nu al af. Dit is gewoon een match…. Zowel in baan als in haar werktenue. Het past gewoon!

En dan is het tijd om afscheid te nemen. DAAR GAAT ZE! Onze kraamverzorgster in opleiding!