JP Werkrevisie is de nieuwe naam voor outplacement- en loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, In 2016 bestaan wij 30 jaar en daar zijn wij in alle bescheidenheid trots op. Vanzelfsprekend profiteert ú van onze jarenlange ervaring. Onze adviseurs wonen in de regio, kennen de mensen én de regionale arbeidsmarkt. Daarom zijn onze slagingspercentages plezierig hoog en scoren wij op klanttevredenheid al jaren bovengemiddeld goed.

U bepaalt de koers van uw outplacement

Een outplacement kent bij JP Werkrevisie een aantal vaste onderdelen, maar de individuele wensen staan voorop. Ú bepaalt de koers. Meer weten?

Het outplacementbureau met gesprekslocaties “om de hoek”

U hoeft voor de gesprekken met uw persoonlijk adviseur niet ver te reizen: wij beschikken over een uitstekende gesprekslocatie in Venlo. U bent van harte welkom!

Outplacement groepsgewijs

JP Werkrevisie voert naast individuele outplacements ook collectieve of groepsgewijze outplacements uit. Dat doen wij net zo mens- en resultaatgericht als bij onze individuele trajecten. Bij reorganisaties of afslankingsoperaties maken wij ook maatwerk van onze collectieve van-werk-naar werk-trajecten.

Benut uw transitievergoeding als outplacementbudget

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst kan een outplacementregeling worden “meegenomen”. Het transitiebudget mag er ook voor worden benut. Het is bewezen dat een goed outplacementbureau de vertrekkende medewerker verder helpt, omdat sneller nieuw, passend werk wordt gevonden.

Specialisten zoeken naar een nieuwe baan

Onze adviseurs zijn actief bij het opsporen van vacatures. Daarvoor kunnen zij terugvallen op diverse beschikbare netwerken, zoals het in meer dan 30 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie in de regio Venlo, Daar blijft het echter niet bij: in de zoektocht naar zichtbare, maar vooral ook “sluimerende” vacatures, zetten wij ervaren jobhunters in, die bedrijven met “succespotentie” en instellingen gericht benaderen.

Gratis nazorg

Nazorg is vaak een “ondergeschoven kindje” in de dienstverlening. Ons nazorgpakket is dat zeker niet, Daarmee onderscheiden wij ons als outplacementbureau in Venlo.

OVAL staat garant voor kwaliteit

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Dat is ons onder andere toegekend op basis van positieve referenties van cliënten en op basis van bewezen vakmanschap. Een veilige gedachte voor de klant!
Hebt u interesse in een outplacement in Venlo? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel: 038-452 83 50

JP Venlo, het outplacementbureau met resultaat

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)