Vind de kortste weg van werk naar werk

met JP outplacement Utrecht

JP Werkrevisie helpt je bij het vinden van de snelste route van werk naar werk. Wordt jouw dienstverband binnenkort beëindigd en moet je plots op zoek naar nieuw werk? Dat is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Werk dat je wellicht al jarenlang met veel plezier hebt gedaan komt te vervallen en je moet plots op zoek naar een nieuwe baan. Toch biedt deze gebeurtenis ook kansen. Met outplacement Utrecht ga samen met één van onze specialisten op zoek naar jouw motivatie, drijfveren en ambities en vind de baan die bij jou past!
JP Werkrevisie is hét outplacementbureau in Utrecht. Onze locatie in Utrecht is eenvoudig te bereiken. Bekijk hier onze locatie in Utrecht of vind een andere gesprekslocatie bij jou in de buurt. Wij helpen je bij het vinden van een nieuw baan in jouw omgeving. Een baan waar je energie van krijgt.

Outplacementbureau JP Werkrevisie

Een outplacementtraject van JP Werkrevisie is altijd maatwerk. Samen zoeken we naar de juiste mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng. De start van ons outplacementtraject is altijd vrijblijvend. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we samen wat jouw huidige situatie is en welke wensen je hebt voor het vervolg van jouw loopbaan. Het traject bestaat uit verschillende losse onderdelen. Samen bepalen we welke onderdelen van het traject bij jou passen. Na het oriënterende gesprek ontvang je een plan van aanpak op maat van ons.

Outplacement bij JP Werkrevisie

 • Kennis van de arbeidsmarkt in Utrecht.
 • Outplacementtraject op maat.
 • Persoonlijk en resultaatgericht.
 • Vaste persoonlijke adviseur in Utrecht.

Wat is outplacement?

 • Ontslagbegeleiding.
 • Snelste route van werk naar werk.
 • Ontdekken van motivatie en drijfveren.
 • Vind werk waar je energie van krijgt.

Samen zoeken we naar de juiste mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng.

Het traject van outplacement Utrecht

Een outplacementtraject bestaat uit verschillende losse onderdelen met een duidelijk onderling verband. Wij vinden het belangrijk dat het traject goed aansluit op jouw situatie en wensen. Daarom starten wij het traject altijd met een vrijblijvend oriëntatie gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw drijfveren, motivatie en wensen in kaart en bepalen we welke onderdelen van het traject bij jou passen. Mogelijke onderdelen van een outplacementtraject zijn:

 • Een vrijblijvend oriënterend gesprek.
 • Een plan van aanpak op maat.
 • Zelfanalyse: verkrijg inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Loopbaankompas: het bepalen van de definitieve richting van jouw loopbaan.
 • Marktoriëntatie: we bekijken welke interessante banen en werkgevers er zijn in de omgeving van Utrecht.
 • Zelfmarketing: leer hoe jij jezelf goed kunt verkopen.
 • Jobsearch.
 • Begeleiding sollicitatieproces.

Kosten van outplacement

De kosten van een outplacementtraject zijn afhankelijk van jouw situatie en wensen. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek bepalen we welke onderdelen van het outplacementtraject bij jou passen. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak op maat gemaakt. Wanneer je een volledig outplacementtraject doorloopt, liggen de kosten tussen de € 3.000,- en € 5.000,- excl. BTW. De looptijd van een volledig outplacementtraject varieert van 6 maanden tot een jaar.
Het is uiteraard ook mogelijk om outplacement voor een korte periode te volgen, waarbij de kosten in dat geval natuurlijk ook lager uitvallen. Na het oriënterende gesprek kunnen we je meer vertellen over de kosten van jouw outplacementtraject op maat.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Sinds 1 juli 2015 heeft een werknemer recht op een transitievergoeding bij ontslag. Deze transitievergoeding mag óók worden ingezet voor outplacement.

Over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie is als outplacementbureau Joosten & Partners opgericht in 1986. Aanvankelijk opererend vanuit vanuit vier vestigingen in Nederland, zijn wij nu actief in meerdere plaatsen, waaronder Utrecht. Onze naam is nieuw, maar onze kwaliteit past bij een bureau dat al vele jaren actief is in de outplacment-branche. Die jarenlange ervaring zetten wij graag voor u in. Onze adviseurs hebben zonder uitzondering hun sporen op hun werkterrein verdiend. Zij wonen en werken in de regio, waardoor zij de streek, de mensen én de arbeidsmarkt uitstekend kennen. Daarom kunnen wij mooie slagingspercentages tonen en zijn onze klanttevredenheidsscores plezierig hoog.

Gesprekslocatie in de buurt

Onze gesprekslocatie in Utrecht voldoet volledig aan de hedendaagse eisen. En – extra plezierig –  wij zitten bij jou “om de hoek”.

Collectief outplacement Utrecht

De noodzaak om “af te slanken” heeft zich in de voorbije jaren aan veel bedrijven geopenbaard. Groepsgewijs ontslag was daar vaak het gevolg van. JP Werkrevisie heeft veel ervaring opgedaan met collectieve outplacements in Utrecht. Wij hebben werknemers die getroffen werden door de pijnlijke ingreep van een afslankingsoperatie door onze individuele benadering in veel gevallen weer snel aan nieuw passend werk kunnen helpen, mens- én resultaatgericht. Ben je geïnteresseerd in die benadering? Neem vrijblijvend contact op.

Jobhunters op jacht naar jouw baan

Job-hunting betekent zoeken naar zichbare, maar vooral ook “sluimerende” vacatures. Dit is een bijzondere “tak van sport”, waarvoor onder andere het in 30 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie wordt ingezet, zowel regionaal als landelijk. Daarnaast worden bedrijven met “succespotentie” door onze jobhunters actief benaderd.

Nazorg is een volwaardig onderdeel van outplacement Utrecht

Nazorg hoort geen “ondergeschoven kindje” te zijn. Wij geven er dan ook een serieuze invulling aan. Wij bieden onder andere de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens de proeftijd. Ook kunt u nog enige tijd bij ons terecht voor een kosteloos advies.

OVAL-kwaliteitscertificaat

JP Werkrevisie is gecertificeerd door de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Dat certificaat wordt alleen verstrekt aan vakbekwame en betrouwbare bureaus, na een intensieve kwaliteitstoets. Het OVAL-lidmaatschap betekent werken vanuit strakke richtlijnen. Voor u een veilig idee!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)