Outplacement Rotterdam: de kortste route van werk naar werk

Een persoonlijk outplacementtraject op maat

Met outplacement Rotterdam helpt JP Werkrevisie je bij het vinden van een nieuwe baan die bij jou past. De beëindiging van een arbeidscontract kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Werk dat je wellicht al vele jaren met plezier hebt gedaan komt te vervallen en je moet plots op zoek naar een nieuwe baan. Tijdens outplacement ga je samen met één van onze specialisten bepalen waar jouw motivatie, drijfveren en ambities liggen. Samen vinden we de baan die bij jou past, een baan waar je energie van krijgt.

Een outplacementtraject op maat

Outplacement wordt ingezet wanneer een arbeidscontract wordt beëindigd. Aangezien ieder persoon en iedere situatie anders is, wordt een outplacementtraject bij JP Werkrevisie altijd op maat gemaakt. Een outplacementtraject bestaat uit verschillende losse onderdelen met een duidelijk onderling verband. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we onder andere jouw situatie en wensen. We zoeken samen naar de perfecte mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng. Na dit gesprek bepalen we welke onderdelen van het outplacementtraject het beste bij jou passen.

JP Werkrevisie Rotterdam

 • Ruim 30 jaar ervaring in outplacement.
 • Kennis van de arbeidsmarkt in en rondom Rotterdam.
 • Outplacement op maat.
 • OVAL gecertificeerd.
 • Balans tussen mens- en resultaatgerichtheid.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Wat zijn de mogelijke onderdelen van een outplacementtraject?

Een outplacementtraject start altijd met een kosteloos oriënterend gesprek met een professionele coach in Rotterdam. Het is natuurlijk ook mogelijk dit gesprek te voeren bij één van onze andere gesprekslocaties. Tijdens dit gesprek worden jouw drijfveren, ambities, motivatie en wensen in kaart gebracht. Na dit gesprek ontvang je een plan van aanpak op maat. Het vervolg van een outplacementtraject verschilt per persoon. Hieronder vind je mogelijke onderdelen van een outplacementtraject:

 • Analyse voor het verkrijgen van inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Persoonlijke coachingsgesprekken.
 • Het bepalen van de definitieve richting van jouw loopbaan.
 • Marktoriëntatie.
 • Zelfmarketing.
 • Jobsearch: onze adviseurs spelen een actieve rol bij het zoeken van de juiste vacatures.
 • Begeleiding sollicitatieproces.

OVAL Gecertificeerd

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden worden periodiek bezocht voor een strenge kwaliteitstoetsing, waar ook een klanttevredenheidsmeting bij hoort. JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat. Daarmee hebt u de zekerheid dat u “in zee” gaat met een betrouwbaar outplacementbureau. Wel zo veilig!

Kosten van outplacement Rotterdam

Aangezien een outplacementtraject bij JP Werkrevisie altijd op maat gemaakt is, verschillen de kosten voor ouptlacement per persoon. Bij een volledig outplacementtraject liggen de kosten tussen de € 3000,- en € 5000,- excl. BTW. Het is natuurlijk mogelijk een korter outplacementtraject te volgen waarbij ook de kosten lager uitvallen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Na dit gesprek kunnen wij je meer vertellen over de kosten van jouw outplacementtraject op maat.

JP Werkrevisie biedt als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het ouplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens proeftijd.

Over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie is opgericht in 1986 onder de naam Joosten & Partners, met Rotterdam als één van de hoofdvestigingen. We zijn dus al meer dan 30 jaar in Rotterdam gevestigd! Wij kennen dus de plaatselijke en regionale arbeidsmarkt als geen ander en daar profiteert jíj van: wij hebben hoge slagingspercentages en scoren mooie cijfers op klanttevredenheid. Plezierig om te weten wanneer je kiest voor een outplacementbureau in Rotterdam.

Outplacement Rotterdam volgens jouw wensen

Outplacement mag nooit confectie zijn: iedere klant heeft immers zijn eigen achtergrond en wensen. Die vormen voor ons het vertrekpunt voor het inrichten van uw persoonlijke traject. Daarom zijn onze outplacements in Rotterdam altijd maatwerk.

Het outplacementbureau “op loopafstand”

Voor uw begeleidingsgesprekken hoeft u geen grote afstanden af te leggen. JP Rotterdam heeft de beschikking over een uitstekende gesprekslocatie bij u “op loopafstand”.

Een beëindigingsovereenkomst met een outplacement

Een outplacement maakt steeds vaker deel uit van een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. Ook het transitiebudget mag ervoor worden ingezet.

JP Werkrevisie, al meer dan 30 jaar vertrouwd in Rotterdam. 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)