Outplacement Nijmegen

De kortste route van werk naar werk.

Het aflopen van een arbeidscontract kan een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn. Werk dat je misschien al een lange tijd en met veel plezier hebt gedaan valt weg en je moet op zoek naar een nieuwe baan. Met outplacement helpen wij jou met het vinden van de kortste route van werk naar werk in en rondom Nijmegen. Samen bekijken we wat jouw motivatie is, waar jouw drijfveren liggen en wat je écht leuk vindt om te doen. Vervolgens gaan we op zoek naar werk in de omgeving van Nijmegen dat bij jou past. Werk waar je blij van wordt!

Wat is outplacement?

Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Wanneer het arbeidscontract bij de huidige werkgever afloopt en het ernaar uitziet dat je bij deze werkgever geen vervangend werk kan uitvoeren, wordt outplacement ingezet. Met outplacement Nijmegen gaan we op zoek naar ander werk bij een andere werkgever. We gaan samen op zoek naar de kortste route van werk naar werk.

Hoe ziet het outplacementtraject eruit?

Eén van onze belangrijkste kernwaarden is dat we altijd uitgaan van het individu. We vinden het daarom belangrijk dat het outplacementtraject aansluit op jouw situatie en wensen. Het outplacementtraject bestaat uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen hebben een duidelijk onderling verband en bestaan uit verschillende activiteiten en adviezen, gericht op actieve bemiddeling en begeleiding naar een nieuwe baan. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bepalen we welke onderdelen bij jouw situatie en wensen passen.

Outplacement bij JP Werkrevisie

 • Vrijblijvend oriënterend gesprek in Nijmegen
 • Outplacementtraject op maat
 • Versterking van sollicitatievaardigheden
 • Jobhunting
 • De kortste weg van werk naar werk
 • Kennis van de arbeidsmarkt in Nijmegen

Bij JP Werkrevisie zoeken we naar de juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid.

Beoordeeld met een 8.9

Ons outplacementtraject wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Outplacement Nijmegen bij JP Werkrevisie

Bij een outplacementtraject zoeken we naar een balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. Het traject bestaat uit de perfecte mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bekijken we jouw situatie en wensen. Hierna ontvang je een op maat gemaakt voorstel voor een outplacementtraject van ons. Het outplacementtraject bestaat uit verschillende onderdelen welke een duidelijk onderling verband hebben. Mogelijke onderdelen van een outplacementtraject bij JP Werkrevisie zijn:

 • Een vrijblijvend oriënterend gesprek.
 • Een persoonlijk outplacementtraject plan.
 • Inzicht verkrijgen in jouw motivatie en drijfveren.
 • Bepalen van de richting van jouw loopbaan.
 • Zoeken naar interessante functies en werkgevers in de omgeving van Nijmegen.
 • Jobhunting, onze adviseurs speuren actief naar vacatures.
 • Zelfmarketing, hoe kun jij je goed verkopen aan jouw nieuwe werkgever?
 • Voorbereiden en nabespreken van sollicitatiegesprekken.

De kosten van outplacement Nijmegen

Aangezien een outplacementtraject bij JP Werkrevisie altijd maatwerk is, variëren de kosten per persoon. Het eerste oriënterende gesprek en het persoonlijke plan van aanpak zijn altijd kosteloos. De kosten hangen vervolgens af van hoeveel en welke onderdelen er worden doorlopen.  Bij een volledig outplacementtraject liggen de kosten tussen de €3.000,- en €5.000,- excl. BTW. Een volledig traject heeft een looptijd van 6 maanden tot een jaar. Het is uiteraard mogelijk dat jouw outplacementtraject korter is, waarbij de kosten lager uitvallen. Tijdens het oriënterende gesprek bepalen we samen welke onderdelen van het traject bij jouw situatie en wensen passen.

Een outplacement maakt steeds vaker deel uit van een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. Ook het transitiebudget mag ervoor worden ingezet.

Meer over JP Werkrevisie Nijmegen

JP Werkrevisie is opgericht in 1986 onder de naam Joosten & Partners. Wij bestaan dus al meer dan 30 jaar! Hier zijn wij gepast trots op en je profiteert van de jarenlange ervaring van onze adviseurs, die allen bij jou in de regio Nijmegen wonen en werken. Zij zijn dus bekend met de mensen én de regionale arbeidsmarkt. Daarom zijn onze slagingspercentages en klanttevredenheidsscores bovengemiddeld hoog. Plezierig om te weten als je kiest voor JP outplacement Nijmegen.

Het outplacementbureau “op loopafstand”

Je wilt niet ver reizen voor jouw begeleidingsgesprekken en dat hoeft ook niet: JP Nijmegen heeft de beschikking over verschillende gesprekslocaties op zeer beperkte afstand. Je kunt “om de hoek” bij ons terecht in Nijmegen en Elst.

Collectief outplacement Nijmegen

Collectieve of groepsgewijze outplacements doen zich voor bij reorganisaties of afslankingsoperaties. In overleg met de opdrachtgever kunnen wij ook bij deze van-werk-naar-werk-projecten zorgen voor maatwerk.

Jobhunting

Het zoeken naar vacatures hoort standaard tot het werk van onze adviseurs. Daarvoor maken zij gebruik van verschillende netwerken, Maar daar blijft het niet bij: naast de adviseurs zetten wij ook gericht jobhunters of jobsearchers in om jouw outplacement in Nijmegen tot een succes te maken.

Gratis nazorg

Een outplacement is niet compleet zonder een aantrekkelijk pakket aan gratis nazorg. Daarmee onderscheiden wij ons als outplacementbureau in Nijmegen.

JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden onderwerpen zich periodiek aan een strenge kwaliteitstoets, waarbij ook aan verschillende cliënten wordt gevraagd of zij tevreden zijn. JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat, waarmee je de garantie hebt dat je werkt met een partij die gebonden is aan strakke richtlijnen. Wel zo veilig!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)