Outplacement Leeuwarden

DE KORTSTE ROUTE VAN WERK NAAR WERK

De plotselinge beëindiging van een arbeidscontract kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Je vraagt je af hoe je jouw verdere loopbaan in wilt richten en je wilt graag zo snel mogelijk een baan vinden waar je energie van krijgt. Met outplacement helpen we je de kortste route te vinden van werk naar werk. We bekijken samen waar jouw loopbaanmogelijkheden liggen, welke richting je op wilt en welke geschikte functies en werkgevers er in de omgeving van Leeuwarden te vinden zijn. We gaan vervolgens op zoek naar een passende baan, een baan waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Wat houdt outplacement in?

Outplacement, ook wel ontslagbegeleiding genoemd, wordt ingezet wanneer je arbeidscontract wordt beëindigd. Het traject waarbij we opzoek gaan naar ander werk bij een andere werkgever noemen we outplacement.

Persoonlijk en resultaatgericht

Ons outplacementtraject is persoonlijk en resultaatgericht, iedere situatie en persoon is immers verschillend. Een outplacementtraject bestaat uit verschillende onderdelen, welke een duidelijk onderling verband hebben. Welke onderdelen van het traject bij jou passen bepalen we tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel van ons. Wanneer je besluit om samen met ons aan de slag te gaan starten we met het outplacementtraject en gaan we op zoek naar de baan de bij jou past!

Outplacementbureau JP Werkrevisie Leeuwarden

 • Vrijblijvend oriënterend gesprek in Leeuwarden
 • De snelste route van werk naar werk
 • Kennis van de arbeidsmarkt in Leeuwarden
 • Jobsearch
 • Begeleiding in socillicitatieproces
 • Persoonlijk en resultaatgericht

Outplacement helpt je bij het vinden van de kortste route van werk naar werk.

Extern vertrouwenspersoon

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek leer je één van onze outplacement specialisten kennen en brengen we jouw wensen in kaart.

Het outplacementtraject van JP Werkrevisie

Ons outplacementtraject bestaat uit verschillende onderdelen, maar niet iedereen doorloopt elk van deze onderdelen. Wij focussen ons op het individu, dit is één van onze kernwaarden. We vinden het daarom belangrijk dat het traject bij jouw situatie en wensen aansluit. Hierbij zoeken we naar de juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. Tijdens het vrijblijvende oriënterende gesprek bepalen we samen welke onderdelen voor jou geschikt zijn. Vervolgens ontvang je een plan van aanpak op maat. Op basis hiervan kun je bepalen of je het outplacementtraject bij JP Werkrevisie Leeuwarden wilt vervolgen.

Mogelijke onderdelen van het outplacementtraject

 • Zelfanalyse: met deze analyse verkrijg je inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Het loopbaankompas: het bepalen van de definitieve richting van jouw loopbaan.
 • Marktoriëntatie: we bekijken de interessante functies en werkgevers in de omgeving van Leeuwarden.
 • Zelfmarketing: leer hoe jij jezelf goed kunt verkopen aan je toekomstige werkgever.
 • Jobsearch: onze adviseurs hebben een brede kennis van de arbeidsmarkt in Leeuwarden en spelen een actieve rol bij het zoeken van de juiste vacatures.
 • Begeleiding sollicitatieproces.

Outplacement en beëindigingsovereenkomst

Als een medewerker en zijn werkgever afscheid van elkaar nemen door middel van een beëindigingsovereenkomst, wordt vaak een outplacementregeling “meegenomen”. De vertrekkende medewerker kan zich dan zelf oriënteren op de “outplacement-markt”.  Sinds 1 juli 2015 mag ook de transitievergoeding worden ingezet.

Kosten outplacement

Onze outplacementtrajecten zijn op maat gemaakt en de looptijd en kosten van dit traject verschillen dan ook per persoon. Na het vrijblijvende oriënterende gesprek kunnen wij meer informatie geven over de duur en de kosten van jouw persoonlijke outplacementtraject.

Wij zetten job-hunters in op zoek naar uw nieuwe baan

De adviseurs van JP Werkrevisie sporen actief vacatures op. Daarvoor hebben zij diverse netwerken tot hun beschikking, zoals het in meer dan 25 jaar opgebouwde netwerk van JP Werkrevisie in de regio Leeuwarden. Daarnaast gaan onze jobhunters gericht voor u aan de slag, door kansrijke bedrijven en instellingen actief te benaderen.

Gratis nazorg

JP Werkrevisie biedt als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens de proeftijd.

JP Werkrevisie Leeuwarden

 • Breed netwerk in de regio Leeuwarden.
 • Persoonlijke coaching.
 • Outplacement op maat.
 • OVAL gecertificeerd.

Meer over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie, voorheen outplacementbureau Joosten & Partners, is opgericht in 1986. Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst in Leeuwarden met een professioneel loopbaanadvies of een op maat gesneden outplacement. Wij zetten uitsluitend ervaren adviseurs in die bij u in de Friesland wonen en werken. Zij kennen de streek, de mensen én de arbeidsmarkt. Daarom liggen onze slagingspercentages en onze klanttevredenheidsscores plezierig hoog.

Het outplacementbureau dat maatwerk biedt

Een outplacement bij JP Werkrevisie kent vaste onderdelen, maar een uitgebalanceerd outplacementprogramma is bij ons altijd maatwerk. De individuele wensen van de cliënt zijn bij ons het uitgangspunt.

Outplacement “om de hoek” in Leeuwarden

U hoeft bij ons voor uw outplacement niet ver te reizen: u kunt bij ons terecht op onze uitstekende gesprekslocatie in Leeuwarden.

Groepsgewijs outplacement

JP Werkrevisie heeft in de loop der jaren, naast individuele outplacements, ook veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van groepsgewijze of collectieve outplacements.

OVAL

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en houdt zich strikt aan de gedragscode van de brancheorganisatie. Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die gebonden is aan strakke richtlijnen. Voor u een vertrouwenwekkende gedachte.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)