JP Werkrevisie is de nieuwe naam voor outplacement- en loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, Ons bureau bestaat al bijna 30 jaar en wij vinden dat we daar best een beetje trots op mogen zijn. Een reden om achterover te gaan leunen is het zeker niet! Wij streven ernaar dat ú profiteert van onze ervaring. Wij werken daarom alleen met  adviseurs die wonen in de regio en dus de regionale arbeidsmarkt goed kennen. Daarmee halen we onze mooie slagingscijfers.

Uw outplacement, úw koers

Een outplacement kent vaste onderdelen, ook bij ons, maar úw wensen staan voorop. Ú bepaalt de koers. Daarmee bent u van meet af aan “eigenaar” van uw traject. Wij stellen onze kennis en ervaring ter beschikking en bieden u maximale ondersteuning. Dat is ónze rol.

U vindt ons outplacementbureau in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen

U hoeft voor de gesprekken met uw persoonlijk adviseur geen grote afstanden af te leggen: wij beschikken over een prima gesprekslocatie in hartje Emmen. Wij verwelkomen u daar graag, bijvoorbeeld voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Outplacement bij bedrijfsafslanking

Wij voeren in Heerenveen naast individuele outplacements ook collectieve outplacements uit, bijvoorbeeld bij bedrijfsafslanking. Ook op deze collectieve trajecten zijn onze kernwaarden van toepassing: mens- én resultaatgericht. Wij maken dus ook maatwerk van onze collectieve van-werk-naar-werk-trajecten. Daarover gaan wij graag in gesprek met de werkgever en/of de ondernemingsraad.

Besteed uw transitievergoeding aan een goed outplacement

Bent of komt u in een omstandigheid waarin een transitiebudget aan u wordt uitgekeerd? Ons advies: besteed het aan een goed outplacement. Het is namelijk bewezen dat een goed outplacementbureau de vertrekkende medewerker verder helpt, omdat sneller nieuw, passend werk wordt gevonden. Natuurlijk heeft dat bureau de OVAL-erkenning.

Job-hunting, een vak apart

Naast begeleidingswerk van outplacement-deelnemers zijn onze adviseurs ook actief bij het opsporen van vacatures. Daarvoor benutten zij diverse beschikbare netwerken, zoals het in bijna 30 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie. Échte job-hunting is echter een vak apart. Daarom zetten wij in de zoektocht naar zichtbare, maar vooral ook onzichtbare vacatures, ervaren jobhunters in, om de kans op een succesvol outplacement nog verder te vergroten.

Gratis nazorg

Nazorg is vaak een “ondergeschoven kindje” in de dienstverlening. Wij vinden dat zeer onterecht en daarom bieden wij een “volwassen” pakket aan nazorg aan onze deelnemers.

OVAL: synoniem voor kwaliteit

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) staat voor kwaliteit. Lid worden van deze brancheorganisatie kan daarom alleen maar op basis van bewezen vakmanschap. JP Werkrevisie is ruimschoots geslaagd voor de uitgebreide OVAL-kwaliteitstoets en daarom mogen we het OVAL-logo voeren. Voor de klant een veilige gedachte!
Hebt u interesse in een outplacement in Heerenveen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50.

JP Heerenveen, het outplacementbureau met resultaat

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)