Outplacement: de kortste route van werk naar werk.

JP Werkrevisie – Het outplacementbureau in Groningen

Outplacementbureau JP werkrevisie helpt jou bij het vinden van de kortste route van werk naar werk in Groningen. De beëindiging van een arbeidscontract is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Werk dat je misschien al erg lang en met veel plezier hebt gedaan valt weg en je moet op zoek naar een nieuwe baan. Toch biedt deze gebeurtenis ook veel nieuwe kansen. Je hebt nu de kans om de koers van je verdere loopbaan te bepalen. Waar krijg je energie van? Waar liggen jouw drijfveren en wat motiveert je?
Met outplacement helpen we je de mogelijkheden in kaart te brengen en gaan we samen op zoek naar een passende baan. Naar een baan waar je blij van wordt.

Dit houdt outplacement Groningen in

Met outplacement helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan. Wanneer jouw arbeidscontract beëindigd wordt of het er naar uitziet dat deze beëindigd gaat worden, wordt outplacement ingezet. Het outplacement traject van JP werkrevisie Groningen is altijd maatwerk, we gaan uit van het individu. Het traject is daarom persoonlijk en resultaatgericht. Het outplacement traject bevat verschillende (losse) onderdelen. De onderdelen hebben een duidelijk onderling verband, maar we bepalen samen welke onderdelen bij jou en jouw situatie passen.

Outplacement Groningen

 • Persoonlijk en resultaatgericht
 • Vrijblijvend oriënterend gesprek
 • De kortste route van werk naar werk
 • Zelfanalyse: verkrijg inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden
 • Jobsearching
 • Ondersteuning benaderen arbeidsmarkt
 • Vaste persoonlijk adviseur in Groningen

Ons outplacementtraject helpt je mogelijkheden in kaart te brengen. We gaan op zoek naar een passende baan. Naar een baan waar je blij van wordt.

Wat zijn de mogelijke onderdelen van een outplacementtraject?

Het outplacementtraject van outplacementbureau JP werkrevisie is persoonlijk en resultaatgericht. Om deze reden ziet geen enkel outplacementtraject er hetzelfde uit. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis gaan we op zoek naar de juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. We bepalen samen welke onderdelen van het traject voor jou geschikt zijn. Hierbij kijken we ook naar de snelste route naar een nieuwe baan.
We starten altijd met een kosteloos oriënterend gesprek met een professionele coach in Groningen. Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel met hierin de stappen van het outplacementtraject. Mogelijke stappen van een outplacementtraject na het oriënterende gesprek zijn de volgende:

 • Zelfanalyse: inzicht verkrijgen in jouw loopbaanmogelijkheden
 • Loopbaankompas: het bepalen van de richting van jouw loopbaan
 • Marktoriëntatie: welke interessante functies en werkgevers zijn er in de omgeving van Groningen?
 • Zelfmarketing: leer hoe jij jezelf goed kunt verkopen
 • Jobsearch: onze adviseurs zoeken actief naar interessante vacatures
 • Begeleiding sollicitatieproces

Beoordeeld met een 8.9

Ons outplacementtrajcet wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Kosten van een outplacementtraject

De kosten van een outplacementtraject verschillen per persoon, het traject is immers maatwerk. Wanneer alle stappen van het outplacementtraject worden doorlopen, denk hierbij aan coaching, loopbaanoriëntatie, begeleiding van het sollicitatieproces en jobsearch, kost het traject tussen de € 3.000,- en € 5.000,- excl. BTW. De looptijd van een volledig outplacementtraject varieert tussen de 6 maanden en een jaar.
Het is uiteraard ook mogelijk dat het outplacementtraject korter is, waarbij dan ook de kosten lager uitvallen. Wil je graag weten wat de kosten en de duur van jouw outplacementtraject is? Tijdens een vrijblijvend oriënterende gesprek bepalen we samen welke onderdelen bij jou passen. Hierna kunnen we meer informatie geven over de duur en de kosten van jouw outplacement op maat.

Outplacement Groningen: De kortste route van werk naar werk

Meer over outplacementbureau JP werkrevisie

JP Werkrevisie begeleidt al meer dan 30 jaar mensen succesvol van werk naar werk. Joosten & Partners, tot 2014 de naam van ons outplacementbureau, zocht kort na de oprichting in 1986 de samenwerking met de Universiteit van Groningen. Dat leidde tot de gezamenlijke ontwikkeling van onze methodiek, die tot op de dag van vandaag zeer succesvol is. Onze adviseurs zijn zonder uitzondering senior in hun vak. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt uitstekend, waardoor ze u, de klant, optimaal van dienst kunnen zijn. Daarom sluiten wij een hoog percentage van onze outplacements succesvol af en liggen onze klanttevredenheidsscores plezierig hoog.

Gesprekslocatie “om de hoek”

Maatwerk betekent ook dat de klant voor de adviesgesprekken “om de hoek” terecht kan. Onze prima gesprekslocatie bij Groningen Airport is uitstekend bereikbaar, ook voor mensen “van buitenaf”.

Het gaat om een nieuwe baan

Onze adviseurs, allen goed bekend met de regionale arbeidsmarkt, zijn actief bij het opsporen van vacatures. Daar blijft het echter niet bij: naast de adviseurs gaan ook gespecialiseerde jobhunters voor onze klanten aan de slag. Bedrijven en instellingen met “succespotentie” worden door hen actief benaderd.

Zelfstandig ondernemer worden: een droom komt uit

Misschien hebt u er al langer over gedroomd, maar kwam het er telkens niet van: starten als zelfstandig ondernemer. Een outplacment kan het moment zijn om die droom werkelijkheid te laten worden en JP Werkrevisie kan daarbij helpen.

Onze nazorg is kosteloos

Na het vinden van nieuw werk houdt onze dienstverlening niet op. Elke deelnemer aan een outplacementtraject kan rekenen op een periode gratis nazorg.

Het OVAL-logo bewijst onze kwaliteit

JP Werkrevisie heeft het kwaliteitscertificaat van brancheorganisatie OVAL  (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding) Dat houdt o.a. in dat wij ons strikt houden aan de door OVAL voorgeschreven gedragscode. Alleen outplacementbureaus die de periodieke kwaliteitstoets hebben doorstaan, mogen het OVAL-logo op hun website voeren. Voor u een veilige gedachte.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)