Outplacement: vind een baan waar je energie van krijgt

Outplacementbureau JP Werkrevisie Eindhoven

Met outplacement Eindhoven helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan waar je energie van krijgt. Wordt jouw dienstverband binnenkort beëindigd en moet je op zoek naar een nieuwe baan? JP Werkrevisie helpt je bij het vinden van de kortste route van werk naar werk. Het is belangrijk dat je een baan vindt waar je energie van krijgt. Daarom bepalen we tijdens een outplacementtraject waar jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities liggen. Samen zoeken we naar de perfecte mix tussen jouw situatie en wensen en onze professionele inbreng. Onze specialisten hebben kennis van de arbeidsmarkt in Eindhoven en helpen je bij het vinden van een baan die bij jou past!

Wat is outplacement?

Outplacement wordt ingezet wanneer je arbeidscontract wordt beëindigd. Tijdens een outplacementtraject helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan. Om ervoor te zorgen dat we je zo snel mogelijk van werk naar werk begeleiden is een outplacementtraject bij JP Werkrevisie altijd persoonlijk en resultaatgericht.

Een gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’

Voor een outplacementtraject bij JP Werkrevisie hoef je niet ver te reizen. We beschikken over een gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’ in Eindhoven. Bekijk hier onze gespreklocatie in Eindhoven of vind een andere gesprekslocatie bij jou in de buurt.

Outplacementbureau JP Werkrevisie

 • Persoonlijk en resultaatgericht
 • Vrijblijvend oriënterend gesprek
 • Mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng
 • De kortste route van werk naar werk
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Specialisten met kennis van de arbeidsmarkt in Eindhoven
 • Outplacementtraject op maat

Onze specialisten hebben veel ervaring in outplacement. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt en helpen je bij het vinden van een baan die bij jou past!

Een outplacementtraject bij JP Werkrevisie

Eén van de kernwaarden van JP Werkrevisie is dat we altijd uitgaan van het individu. Ons outplacementtraject is dan ook altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bekijken we jouw situatie en wensen en bepalen we welke onderdelen van een outplacementtraject bij jou passen. Na dit oriënterende gesprek ontvang je een plan van aanpak op maat. Op basis van dit plan van aanpak kun je bepalen of je het outplacementtraject bij JP Werkrevisie wilt vervolgen.

Mogelijke onderdelen van het outplacementtraject

Een outplacementtraject start altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek en een op maat gemaakt voorstel. Het vervolg van het traject verschilt per persoon. Hieronder vind je de mogelijke onderdelen van een outplacementtraject bij JP Werkrevisie:

 • Persoonlijke coaching gesprekken.
 • Zelfanalyse: het verkrijgen van inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Het loopbaankompas: het bepalen van de definitieve richting van jouw loopbaan.
 • Marktoriëntatie: het zoeken van interessante banen en werkgevers in de omgeving van Eindhoven.
 • Zelfmarketing: Leer hoe jij jezelf goed kunt verkopen.
 • Jobhunting.
 • Versterken van sollicitatievaardigheden.

De kosten van outplacement Eindhoven

De kosten van een outplacementtraject verschillen per persoon. Outplacement is bij JP Werkrevisie immers altijd maatwerk. Het oriënterende gesprek en het voorstel op maat zijn kosteloos. De kosten voor een volledig outplacementtraject liggen tussen de € 3.000,- en € 5.000,- excl. BTW. Het is ook mogelijk om een korter traject te volgen waarbij de kosten uiteraard ook lager uitvallen.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met een professionele coach. Samen bepalen we welk traject het beste bij jouw wensen en situatie past. Na dit oriënterende gesprek kunnen we je meer informatie geven over de kosten van jouw outplacementtraject op maat.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Sinds 1 juli 2015 heeft een werknemer recht op een transitievergoeding bij ontslag. Deze vergoeding mag ook worden ingezet voor outplacement.

Meer over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie voert al ruim 30 jaar outplacements uit. Voor een succesvol outplacement in Eindhoven ben je bij ons dus aan het goede adres. Onze adviseurs, die allen in de regio Eindhoven wonen en werken, kunnen bogen op een ruime ervaring. Zij hebben kennis van de regionale arbeidsmarkt. Daarom zijn wij het outplacementbureau in Eindhoven met een van de hoogste slagings- en tevredenheidspercentages.

Beëindigingsovereenkomst met outplacementvergoeding

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst is vaak sprake van een outplacementregeling. In die gevallen mag de vertrekkende medewerker zelf op zoek gaan naar een outplacementbureau dat bij hem of haar past.

Collectief outplacement Eindhoven

Naast individuele outplacements voert JP Werkrevisie collectieve outplacements uit; vanzelfsprekend even vakkundig en respectvol. Deze van-werk-naar-werk-projecten doen zich bijv. voor bij reorganisaties of afslankingsoperaties.

Gericht op zoek naar een nieuwe baan door job-hunting

Omdat zij de regionale arbeidsmarkt goed kennen, spelen de adviseurs van JP Werkrevisie een actieve rol bij het zoeken naar nieuw werk. Daarvoor hebben zij verschillende beschikbare netwerken tot hun beschikking, zoals het eigen bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie in de regio Eindhoven. Daarnaast gaan onze job-hunters gericht voor jou aan de slag.

Word je zelfstandig ondernemer in Eindhoven?

Regelmatig leidt een outplacement tot de keuze om zelfstandig ondernemer te worden. Wij beschikken over de expertise om de cliënt te beleiden op dat uitdagende pad.

Gratis nazorg

JP Werkrevisie geeft als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens de proeftijd. Na de start bij een nieuwe werkgever kan gedurende 12 maanden kosteloos voor advies een beroep worden gedaan op JP Werkrevisie.

OVAL staat garant voor kwaliteit

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Daarmee heb je de garantie dat je werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen. Een vertrouwenwekkende gedachte!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
oval (1)
nip (1)