Outplacement

De kortste route van werk naar werk in Deventer

Wordt jouw arbeidscontract binnenkort beëindigd? Afscheid nemen van je werk wat je vaak met veel plezier hebt gedaan in een vervelende gebeurtenis. Maar deze ingrijpende gebeurtenis biedt ook nieuwe kansen in je leven. Dit is hét moment om je verdere loopbaan te bepalen. Wat vind je nu écht leuk om te doen? Wat is jouw motivatie en waar liggen jouw drijfveren? Een outplacementtraject helpt jouw deze vragen te beantwoorden.

JP werkrevisie is het outplacementbureau in Deventer. We begeleiden je naar nieuw werk, werk waar je blij van wordt.

Wat is outplacement?

Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Maar wat houdt outplacement of een outplacementtraject eigenlijk in? Wellicht is de situatie helemaal nieuw voor je en heb je nooit hoeven nadenken wat er bij een ontslag komt kijken. Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Wanneer je contract stopt of het ernaar uitziet dat je geen (vervangend) werk kan uitvoeren bij je huidige werkgever, wordt outplacement ingezet. Tijdens een outplacementtraject gaat JP werkrevisie op zoek naar een nieuwe werkgever. Werk wat bij je past, werk wat je motiveert. Dit traject noemen we outplacement.

Outplacementbureau JP werkrevisie in Deventer

Wij zijn een outplacementbureau gevestigd in Deventer. Wij hebben jarenlange ervaring in deze historische stad. En dat helpt ons in een outplacementtraject waarbij alles erop gericht is om jou te begeleiden naar een nieuwe baan. Een outplacementtraject bij JP werkrevisie bestaat uit adviezen, maar ook activiteiten vanuit je zelf, allemaal gericht op het bemiddelen en begeleiden van mensen van werk naar werk.

Hiervoor zetten we verschillende dingen in, maar één ding staat altijd centraal bij de specialisten van JP werkrevisie. Het individu, dat is één van onze kernwaarden.

Outplacementbureau JP Werkrevisie

 • Gratis oriënterend gesprek in Deventer.
 • Snelste route naar nieuw werk in en rondom Deventer, werk waar je blij van wordt!
 • Kennis van de arbeidsmarkt in Deventer.

JP Werkrevisie Deventer

Outplacementbureau JP werkrevisie:
Wij bemiddelen en begeleiden mensen van werk naar werk.

Zo gaan we te werk in een outplacementtraject

Als individu ben je het belangrijkste binnen een outplacementtraject. Ieder individu heeft een andere verhaal, waarom we uitkijken naar een nieuwe werkgever. En dat maakt dat ieder outplacementtraject er anders uitziet bij JP werkrevisie. Ondanks dat hebben we wel een vaste werkwijze. We gaan op zoek naar de juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. Iedere individu wil persoonlijk worden benaderd, maar wil ook een nieuwe baan! We hebben verschillende onderdelen binnen het outplacementtraject van JP werkrevisie ontwikkeld. Samen bepalen we welke onderdelen voor jou geschikt zijn.

Dit kan je verwachten in een outplacementtraject

 • Een eerste oriëntatiegesprek
 • Het outplacementtraject plan. Hierin bepalen we de mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng.
 • Zelfanalyse: inzicht krijgen in jouw mogelijkheden.
 • Het loopbaankompas: hierin bepalen we de richting van jouw loopbaan.
 • Marktoriëntatie: welke functies en werkgevers in en rondom Deventer passen hierbij?
 • Zelfmarketing: hoe verkoop jij jezelf aan je toekomstige werkgever?
 • Jobsearch: onze adviseurs spelen een actieve rol bij het opsporen van de juiste vacatures in en rondom Deventer.
 • Begeleiding sollicitatieproces: voorbereiden en nabespreken sollicitatiegesprekken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Extern vertrouwenspersoon

Al ruim 30 jaar begeleidt JP werkrevisie Deventenaren van en naar nieuw werk.

Kosten outplacement

De kosten voor een outplacementtraject variëren per persoon. Outplacement is immers maatwerk. De kosten voor een volledig outplacementtraject waarbij alle stappen worden doorlopen, denk hierbij aan outplacement inclusief coaching, loopbaanheroriëntatie, sollicitatietraining en jobsearch kosten tussen de € 3.000,- en € 5.000,- excl. BTW. De looptijd van outplacement varieert van 6 maanden tot een jaar.

Een outplacement is ook mogelijk voor een kortere periode waarbij de kosten uiteraard lager uitvallen. We bepalen dan samen welke onderdelen er in het outplacement aan de orde komen. Wil je meer weten over outplacement of over de kosten voor jouw outplacement? Neem contact op met onze specialisten. Na een oriënterend gesprek kunnen we meer vertellen over de kosten voor outplacement op maat.

Ervaringen

Onze outplacementtrajecten worden beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Outplacementbureau JP Werkrevisie

 • Ruim 30 jaar outplacement in Deventer.
 • Maatwerk en persoonlijke aanpak.
 • Kennis van de arbeidsmarkt in Deventer.
 • Jobsearching op maat.
 • OVAL Gecertificeerd.

Meer over JP werkrevisie Deventer

JP Werkrevisie, voorheen outplacementbureau Joosten & Partners, is al 30 jaar specialist in outplacement en loopbaanadvies. In onze beginjaren bedienden wij de noordelijke en oostelijke regio vanuit onze centrale vestiging in Zwolle. Tegenwoordig hoeft u die reis niet meer te maken: u kunt bij ons terecht op onze prima gesprekslocatie in het centrum van Deventer. U zoekt een nieuwe, passende baan, wij kennen de kortste route daar naartoe.

Uw outplacement in Deventer is maatwerk

Een outplacementprogramma wordt bij veel bureaus opgebouwd volgens een vast stramien. Ook wij bieden enkele vaste onderdelen, maar ons programma-aanbod is nooit star: het grootste gedeelte vullen wij samen met u in. Dat levert écht maatwerk op.

Transitievergoeding en outplacement

Sinds de wet Werk & Zekerheid van kracht is geworden, mag de transitievergoeding, een bedrag dat bedoeld is voor het vinden van nieuw, passend werk, worden ingezet voor outplacement. Dat is een verstandige keuze: onderzoek heeft aangetoond dat een goed outplacement de kansen op het vinden van een nieuwe en vooral passende baan aanzienlijk vergroot.

Collectief van werk naar werk

Outplacements bij JP Werkrevisie zijn individueel gericht, óók wanneer de deelnemers als groep worden aangemeld. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een bedrijfsreorganisatie of -afslanking. Of het nu om één persoon gaat of om een groep: onze outplacements zijn altijd maatwerk.

Jobhunting: werk voor specialisten

Een outplacementprogramma bevat naast begeleidingsactiviteiten ook gerichte job-searchactiviteiten. Onze adviseurs gebruiken daarvoor ons brede bedrijfsnetwerk, dat wij in de 30 jaar van ons bestaan hebben opgebouwd. Daarnaast gaan onze jobhunters – specialisten in hun vak –  gericht voor u op zoek naar passend nieuw werk.

Zelfstandig ondernemer worden? 

Sommige mensen dromen ervan om ooit zelfstandig ondernemer te worden. Die droom kan door een outplacement bij JP Werkrevisie werkelijkheid worden: verschillende van onze adviseurs hebben de expertise om samen met de cliënt de weg richting zelfstandig ondernemerschap op te gaan.

Onze nazorg begint bij het vinden van een baan

Een goed outplacement stopt niet meteen, zodra er en nieuwe baan is gevonden. Bij JP Werkrevisie krijgt de deelnemer de garantie dat hij kan terugkeren in het outplacement, als de nieuwe baan onverhoopt niet bevalt of snel weer stopt. Daarnaast kan tijdens de eerste maanden van de nieuwe baan of het zelfstandig ondernemerschap gratis een beroep op ons worden gedaan voor een gericht advies.

Het OVAL-logo bewijst onze kwaliteit

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie voor outplacementbureaus. Het OVAL-logo op onze website is het bewijs voor onze kwaliteit. Wij hebben het OVAL-kwaliteitscertificaaat gekregen na een uitgebreid onderzoek, die periodiek wordt herhaald, en wij houden ons aan de strenge OVAL-gedragscode. In de onzekere periode, kort  na het verliezen van een baan is dat een veilige gedachte!

Hebt u interesse in onze trajecten en wenst u een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek in Deventer? Bel 038-452 83 50.

JP Deventer: de kortste route van werk naar werk

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)