De kortste weg van werk naar werk in Breda

Outplacement: op zoek naar nieuw werk dat bij jou past, werk waar je energie van krijgt!

De beëindiging van een dienstverband kan een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn. Toch biedt deze gebeurtenis ook weer nieuwe kansen! Outplacementbureau JP Werkrevisie helpt je bij het vinden andere baan in en rondom Breda. Samen zoeken we naar de perfecte mix tussen jouw situatie en wensen én onze professionele inbreng. Waar liggen jouw drijfveren? Wat is jouw motivatie? Wat vind je écht leuk om te doen? We gaan op zoek naar nieuw werk dat bij jou past, werk waar je energie van krijgt!

Outplacement bij JP Werkrevisie

Het doel van outplacement is om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Omdat iedere situatie en ieder persoon verschillend is, is een outplacementtraject bij JP Werkrevisie altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek bepalen we samen wat jouw motivatie, drijfveren en wensen zijn. Vervolgens bekijken we welke onderdelen van ons outplacementtraject bij jouw situatie passen. Het traject bevat losse onderdelen met een duidelijke onderling verband.

Outplacement JP Werkrevisie Breda

 • Gratis oriënterend gesprek
 • Balans tussen mens- en resultaatgerichtheid
 • Op maat gemaakt outplacementtraject
 • Mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Kennis van de arbeidsmarkt in Breda
 • OVAL Gecertificeerd

Samen zoeken we naar de optimale mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Hoe ziet het outplacementtraject eruit?

Een outplacementtraject van JP Werkrevisie is persoonlijk en op maat gemaakt. Samen zoeken we naar de optimale mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng. De eerste twee stappen uit het outplacementtraject zijn vrijblijvend en zien er als volgt uit:

 • Oriënterend gesprek, samen bekijken we welke onderdelen van het outplacementtraject bij jouw situatie en wensen passen.
 • Persoonlijk en op maat gemaakt voorstel.

Het vervolg van het outplacementtraject verschilt per persoon. In het voorstel hebben we bepaald welke onderdelen van het traject bij jouw situatie passen. Hieronder vind je mogelijke onderdelen van het outplacementtraject.

 • Zelfanalyse: het verkrijgen van inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Bepalen van de loopbaanrichting.
 • Marktoriëntatie: het bekijken van werkgevers en vacatures in de omgeving van Breda.
 • Zelfmarketing: leer hoe jij je goed kunt verkopen aan jouw nieuwe werkgever.
 • Jobhunting: onze adviseurs zoeken actief naar passende vacatures in en rondom Breda.
 • Begeleiding sollicitatieproces.

Jobhunting is specialistenwerk

Een outplacementprogramma bevat naast begeleidingsactiviteiten ook gerichte job-searchactiviteiten. Onze adviseurs zetten daarvoor ons in 30 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk in. Daarnaast gaan onze jobhunters met úw zoekprofiel gericht op zoek naar passend nieuw werk.

Zelfstandig ondernemer worden? Ook dat kan! 

Voor sommige mensen is het zelfstandig ondernemer worden een droom die door een outplacement werkelijkheid kan worden. JP Werkrevisie kan daarbij helpen: verschillende van onze adviseurs hebben de expertise om starters goed en gedegen op weg te helpen.

Onze nazorg start bij het vinden van een baan

Een goed outplacement stopt niet meteen, zodra er en nieuwe baan is gevonden. Bij JP Werkrevisie krijgt de deelnemer de garantie dat hij kan terugkeren in het outplacement, als de nieuwe baan onverhoopt niet bevalt of snel weer stopt. Daarnaast kan tijdens de eerste maanden van de nieuwe baan of het zelfstandig ondernemerschap gratis een beroep op ons worden gedaan voor een gericht advies.

De transitievergoeding, een bedrag dat bedoeld is voor het vinden van nieuw, passend werk, mag worden ingezet voor outplacement.

Over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie is de opvolger van outplacementbureau Joosten & Partners. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in outplacement en loopbaanadvies. Waar wij aanvankelijk de regio Midden- en West-Brabant bedienden vanuit één centrale locatie in Tilburg, hebben wij nu prima gesprekslocaties bij u “om de hoek” in Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Onze adviseurs kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en daar profiteert ú van. U wilt een nieuwe, passende baan; wij kennen de kortste route daarnaar toe.

Uw outplacement in Breda is maatwerk

Een outplacementprogramma wordt bij veel bureaus opgebouwd volgens een vast stramien. Natuurlijk kennen wij ook onze vaste onderdelen, maar het grootste gedeelte van het programma vullen wij samen met u in. Dat levert écht maatwerk op.

Transitievergoeding en outplacement

Sinds de wet Werk & Zekerheid van kracht is geworden, mag de transitievergoeding, een bedrag dat bedoeld is voor het vinden van nieuw, passend werk, worden ingezet voor outplacement. Dat is een verstandige keuze: een goed outplacement vergroot de kansen op het vinden van een nieuwe baan en met name een passende baan aanzienlijk. Onafhankelijk onderzoek heeft dit aangetoond.

Outplacement voor groepen

Outplacements bij JP Werkrevisie zijn individueel gericht, óók wanneer de deelnemers als groep worden aangemeld. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een bedrijfsreorganisatie of een afslankingsoperatie. Of het nu om één persoon gaat of om een groep: onze outplacements zijn en blijven maatwerk.

Het OVAL-logo: bewijs voor kwaliteit

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie voor outplacementbureaus. Het OVAL-logo op onze website is het bewijs dat wij zijn getoetst op onze  kwaliteit en dat wij ons houden aan een strenge gedragscode. In de onzekere tijd na het verliezen van een baan is dat een veilige gedachte!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)