JP Werkrevisie is de nieuwe naam voor Joosten & Partners, het outplacementbureau dat is opgericht in 1986. Wij bestaan in 2016 dus 30 jaar en daar zijn wij met noordelijke bescheidenheid trots op. Vanzelfsprekend profiteert ú van onze jarenlange ervaring. Onze adviseurs wonen in de regio, kennen de mensen én de noordelijke arbeidsmarkt. Daarom zijn onze slagingspercentages plezierig hoog en scoren wij op klanttevredenheid al jaren bovengemiddeld goed.

Ouplacement in Assen: de klant bepaalt de koers

Een outplacement kent bijJP Werkrevisie een aantal vaste onderdelen, maar de individuele wensen staan voorop. De klant bepaalt de koers.

Het outplacementbureau in Assen “om de hoek”

U hoeft voor de gesprekken met uw persoonlijk adviseur niet ver te reizen. U kunt bij ons terecht op onze uitstekende gesprekslocatie in Assen.

Outplacement voor groepen

JP Werkrevisie voert naast individuele outplacements ook collectieve of groepsgewijze outplacements uit. Dat doen wij net zo respectvol, mens- en resultaatgericht als bij onze individuele trajecten. Bij reorganisaties of afslankingsoperaties maken Van-werk-naar werk-trajecten vaak deel uit van het sociaal plan.

Beëindigingsovereenkomst met outplacementvergoeding

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst kan een outplacementregeling worden “meegenomen”. Het transitiebudget mag er ook voor worden benut. Het is bewezen dat een goed outplacementbureau de vertrekkende medewerker verder kan helpen.

Een nieuwe baan zoeken

Onze adviseurs zijn actief bij het opsporen van vacatures. Daarvoor kunnen zij terugvallen op diverse beschikbare netwerken, zoals het in meer dan 25 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk vanJP Werkrevisie in de regio Assen, Daar blijft het echter niet bij: in de zoektocht naar zichtbare, maar vooral ook onzichtbare vacatures, zetten wij ook jobhunters in, die kansrijke bedrijven en instellingen gericht benaderen.

Gratis nazorg

Nazorg is vaak een “ondergeschoven kindje” in de dienstverlening. Ons nazorgpakket is dat zeker niet, Daarmee onderscheiden wij ons als outplacementbureau in Assen.

OVAL staat garant voor kwaliteit

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Dat is ons onder andere toegekend op basis van positieve referenties van cliënten en op basis van bewezen vakmanschap. Een veilige gedachte voor de klant!
Hebt u interesse in een outplacement in Assen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50.

JP Assen: de kortste route van werk naar werk

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)