Outplacement Arnhem

De kortste weg van werk naar werk

Met outplacement helpen wij jou van werk naar werk rondom Arnhem. Wordt jouw dienstverband beëindigd of moet je noodgedwongen opzoek naar nieuw werk? Dat is een ingrijpende gebeurtenis. Je moet het werk, dat je vaak met veel plezier hebt gedaan loslaten. Outplacementbureau JP Werkrevisie gaat samen met jou opzoek naar een nieuwe passende baan. We bekijken de mogelijkheden die bij jou passen, waar jij energie van krijgt. Meer weten over outplacement? Neem contact op met onze specialisten in Arnhem.

Wij maken maatwerk van uw outplacement in Arnhem

Onze outplacementtrajecten in Arnhem zijn altijd maatwerk. Samen met jou gaan wij in gesprek, we inventariseren jouw wensen en doelen. Outplacement mag nooit confectie zijn: daarmee wordt de cliënt tekort gedaan. Daarom zijn onze outplacements maatwerk.

Outplacement Arnhem

 • De kortste route van werk naar werk
 • Loopbaanoriëntatie.
 • Ondersteuning benaderen arbeidsmarkt.
 • Jobhunting
 • Versterking van sollicitatievaardigheden.
 • Optie: ondersteuning bij het opzetten van een onderneming.
 • Jobsearching

Outplacement: de kortste route van werk naar werk

Onze werkwijze in outplacement

Ons outplacementtraject is erop gericht jou te begeleiden naar nieuw werk. Werk wat bij je past, werk waar je gelukkig van wordt. Hoe gaan we te werk tijdens in een outplacementtraject?

 • Kosteloos oriënterend gesprek in Arnhem met een professionele coach.
 • Je ontvangt een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel van ons.

Heb je een klik met jouw loopbaancoach en kies je ervoor samen met ons aan de slag te gaan? Dan pakken het we het outplacementtraject als volgt aan:

 • Persoonlijke coaching gesprekken. We gaan opzoek naar dieperliggende krachten, onbewuste drijfveren of belemmerende overtuigingen.
 • Je leert jezelf kennen. Dat geeft energie en werkt stimulerend.
 • Als we de loopbaanrichting hebben ontdekt, gaat onze jobsearchers in Arnhem voor jou aan de slag. Opzoek naar die passende baan en interessante werkgever!
 • Jouw ontwikkelde zelfkennis helpt je bij het voeren van de sollicitatiegesprekken!

Vaststellingsovereenkomst, transitiebudget en outplacement

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst hoort een outplacement . De nieuwe wet Werk & Zekerheid kent een transitievergoeding toe aan vertrekkende medewerkers, bedoeld om snel en goed weer aan het werk te komen. Dat budget mag daarom ook voor outplacement worden ingezet. Onderzoek wijst uit dat dit een verstandige keuze is.

Outplacement bij bedrijfsafslanking

Als een bedrijf moet reorganiseren of afslanken moet vaak van meerdere medewerkers gelijktijdig afscheid genomen worden. Een goede optie is dan het aanbieden van een collectief of groepsgewijs outplacement. Wij treden graag in overleg met werkgevers die dat overwegen. Ook bij collectief outplacement garanderen wij maatwerk.

Jobhunting: een vak apart   

 Vacatures zoeken én vinden is een vak apart. Natuurlijk hoort hoort dit standaard tot het werk van onze adviseurs. Daarvoor gebruiken zij verschillende netwerken, Maar wij gaan verder: naast de adviseurs zetten onze gespecialiseerde jobhunters zich ook in voor onze deelnemers om hun outplacement in Arnhem tot een succes te maken.

Goede nazorg hoort erbij

Wij bieden onze outplacement-deelnemers een volwassen pakket aan nazorg, want nazorg hoort erbij! Onze outplacements in Arnhem eindigen dus niet abrupt met het vinden van een nieuwe baan. Daarna kunnen zich nog diverse zaken aandienen, waarover de deelnemer nog graag advies wil inwinnen. Dat kan én: het is kosteloos!

Over JP werkrevisie Arnhem

Outplacementbureau JP Werkrevisie, voorheen Joosten & Partners is één van de oudste en daarmee meest ervaren outplacementbureaus in Nederland. Wij zijn opgericht in 1986 en hebben hiermee ruim 30 jaar ervaring in outplacement. En daar zijn we natuurlijk trots op, maar vanzelfsprekend is het geen reden om achterover te leunen. Integendeel: wij blijven ons 100% inzetten om uw outplacement tot een succes te maken. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit en werken daarom alleen met ervaren adviseurs, die allemaal hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Zij hebben een uitgebreide kennis van de de regionale arbeidsmarkt en daarom zijn onze slagingspercentages en klanttevredenheidsscores plezierig hoog. Goed om te weten als u voor de keuze staat met welk outplacementbureau u “in zee” gaat.

Het outplacementbureau Arnhem “op loopafstand”

Bij een outplacement horen begeleidingsgesprekken. Daarvoor hoeft u geen grote afstand af te leggen: onze gesprekslocatie bevindt zich op “loopafstand” in Arnhem. Parkeren is geen probleem: dat kan gratis op eigen terrein.

OVAL-kwaliteit geeft zekerheid

OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden van OVAL worden regelnmatig op kwaliteit getoetst, waarbij ook cliënten worden bevraagd.JP Werkrevisie heeft de OVAL-kwaliteitstoets glansrijk doorstaan en mag daardoor het OVAL-logo voeren op haar website.

JP Arnhem begeleidt u graag van werk naar werk

Hebt u interesse in een outplacement in of in de regio Arnhem? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50

Outplacement JP werkrevisie

 • Meer dan 30 jaar ervaring.
 • Maatwerk en persoonlijke aanpak.
 • Jobsearching op maat.
 • Persoonlijke coaching.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

JP werkrevisie Arnhem

Je vindt ons Outplacementbureau aan Meander 251, Arnhem. Of bel ons op 038-452 83 50.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)