Outplacement: de kortste weg van werk naar werk

Outplacementbureau JP werkrevisie Apeldoorn

De beëindiging van een arbeidscontract kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Je moet plotseling op zoek naar een nieuwe baan en vraagt je af waar je moet beginnen. Je wilt uiteraard zo snel mogelijk weer een nieuwe baan waar je energie van krijgt.
Outplacementbureau JP Werkrevisie in Apeldoorn helpt je bij het vinden van een nieuwe passende baan. Deze ingrijpende gebeurtenis biedt namelijk ook nieuwe kansen in je leven. Gedurende een outplacementtraject ga je met één van onze specialisten de koers van je verdere loopbaan bepalen. Tijdens dit traject verkrijg je inzicht in vragen als: Waar liggen mijn drijfveren en wat motiveert mij? Wat is werk waar ik energie van krijg? Samen stellen we een plan op. De kortste route naar een nieuwe baan, een baan waar je blij van wordt.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van outplacement bij JP Werkrevisie? Neem vrijblijvend contact op met onze loopbaanadviseurs in Apeldoorn.

Een outplacementtraject op maat

Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Met outplacement begeleiden we je van werk naar werk. Outplacement bestaat uit een traject bestaande uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen kunnen los ingezet worden, maar hebben ook een duidelijk onderling verband. Geen enkel outplacementtraject is hetzelfde, bij JP werkrevisie gaan we uit van het individu. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bepalen we samen hoe jouw optimale outplacementtraject eruit ziet. Om ervoor te zorgen dat we je zo snel mogelijk van werk naar werk begeleiden is ons traject altijd persoonlijk en resultaatgericht.

Outplacement Apeldoorn door JP Werkrevisie

 • Vrijblijvend oriënterend gesprek
 • Persoonlijk en resultaatgericht traject
 • De kortste weg van werk naar werk in Apeldoorn
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Jobhunting: specialisten met een breed bedrijfsnetwerk in Apeldoorn
 • Ondersteuning bij het benaderen van de arbeidsmarkt
Loopbaandiensten

Outplacement: Met een specialist op zoek naar een passende baan. Naar een baan waar je blij van wordt.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Het doel van het outplacementtraject is om jou te begeleiden van werk naar werk. Binnen onze werkwijze staat het individu centraal, ieder individu wil persoonlijk worden behandeld én een nieuwe passende baan. Daarom zoeken we naar de balans tussen een persoonlijk en resultaatgericht traject. Binnen ons outplacementtraject hebben we verschillende onderdelen ontwikkeld. De eerste twee stappen uit ons outplacementtraject zijn de volgende:

 • Een kosteloos oriënterend gesprek met een professionele coach.
 • Een voorstel voor het verdere outplacementtraject op maat.

Deze eerste twee stappen zijn volledig vrijblijvend. Wanneer je er vervolgens voor kiest om met ons aan de slag te gaan, starten we met het outplacementtraject op maat. Mogelijke stappen in dit traject zijn:

 • Persoonlijke coaching gesprekken.
 • Analyse: inzicht verkrijgen in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Loopbaankompas: het bepalen van de richting van jouw loopbaan.
 • Marktoriëntatie: wat zijn de interessante functies en werkgevers in en rondom Apeldoorn?
 • Versterken van sollicitatievaardigheden.
 • Jobsearch: onze gespecialiseerde adviseurs gaan op zoek naar vacatures.

Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek gaan we op zoek naar het outplacementtraject dat bij jou past.

De kosten van een outplacementtraject

De kosten van een outplacementtraject zijn afhankelijk van de onderdelen die gekozen zijn en variëren daarom per persoon. Geen enkel outplacementtraject is immers hetzelfde. Het oriënterende gesprek met een professionele coach en het voorstel op maat zijn kosteloos. Na dit oriënterende gesprek kunnen wij je meer informatie geven over de kosten en de duur van jouw outplacementtraject.
De looptijd van een volledig outplacementtraject inclusief coaching, loopbaanheroriëntatie, sollicitatietraining en jobsearch varieert van 6 maanden tot een jaar. De kosten voor een volledig outplacementtraject liggen tussen de € 3.000,- en € 5.000,- excl. BTW. Het is ook mogelijk om een korter traject te volgen, waarbij uiteraard ook de kosten en de looptijd lager uitvallen. Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met een professionele coach. Samen bepalen we welk traject het beste bij jou en jouw situatie past.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Meer informatie over JP werkrevisie

JP Werkrevisie is de voortzetting van outplacementbureau Joosten & Partners. We bestaan al meer dan 30 jaar en daarmee behoren wij tot de meest ervaren bureaus In Nederland. Die brede ervaring zetten wij graag voor u in. Wij werken uitsluitend met adviseurs, die al vele jaren werkzaam zijn in op hun vakgebied. Dat vertaalt zich in mooie slagingspercentages en klanttevredenheidsscores.

Het outplacementbureau in Apeldoorn dat echt maatwerk biedt

Een outplacement bestaat uit enkele vaste onderdelen, maar echt maatwerk ontstaat pas als de persoonlijke situatie van de klant het uitgangspunt vormt.  De “finetuning” van het programma doen wij daarom altijd samen de klant. Dat doen we standaard aan het begin van ieder traject en desgewenst ook tussentijds.

Gesprekslocatie in Apeldoorn

Wij beschikken over een prima gesprekslocatie in Apeldoorn. Voor uw loopbaan coaching gesprekken hoeft dus niet ver te reizen: wij zitten bij u in de buurt.

Een vaststellingsovereenkomst met een outplacement

Een vaststellings- of beëindigingsovereenkomst zonder outplacement is eigenlijk niet compleet. Sinds 1 juli 2015 heeft een werknemer het recht op een transitie vergoeding bij ontslag. Deze vergoeding, bedoeld om gemakkelijker aan nieuw werk te komen, mag worden ingezet voor outplacement. Een verstandige keuze: onderzoek heeft aangetoond dat de kans op het vinden van nieuw, passend werk daardoor flink toeneemt.

Gratis nazorg

JP Werkrevisie biedt als extra garantie de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement als de nieuwe baan na de proeftijd niet wordt gecontinueerd. Ook voor een kosteloos advies kan de klant nog enige tijd bij ons aankloppen.

OVAL staat voor kwaliteit

JP Werkrevisie is lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Het OVAL-kwaliteitscertificaat, het bewijs van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid, wordt pas na een uitgebreid onderzoek toegekend. Het OVAL-logo op onze website staat dus voor kwaliteit.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)