JP Werkrevisie
Hét loopbaanadviesbureau van Zwolle

Twijfel je over de juiste baan of werkgever? Durf je geen keuzes te maken in je loopbaan of wil je onderzoeken wat je nog meer kán en wilt bereiken? Wij helpen je graag verder met een loopbaanadvies. JP werkrevisie is dé specialist in loopbaanadvies in Zwolle. Neem contact op voor een glashelder loopbaanadvies.

Loopbaanadvies Zwolle helpt je ontwikkelen

Je hebt het idee dat je niet alles uit je baan haalt. Je kunt meer. Je wilt meer…Je wilt je verder ontwikkelen. Wij brengen in kaart waar je op dit moment staat en waar je ontwikkelkansen liggen. We geven je handvatten die praktisch toepasbaar zijn. Of dat nu in je huidige baan is of misschien wel bij een nieuwe baan.

JP werkrevisie ontdekt samen met jou

We gaan samen met jou op zoek naar je talenten. Een traject waar we uitgebreid de tijd voor nemen. Zodat je weet welke kwaliteiten je hebt en hoe je ze kunt inzetten.

Loopbaanbegeleiding Zwolle geeft helderheid

Je hebt een baan en je vindt het werk dat je doet wel leuk. Maar echte voldoening…. dat krijg je er niet van. En eigenlijk weet je niet zo goed wat je wilt. Je doorloopt met ons een traject, bestaand uit persoonlijke gesprekken en online vragenlijsten. We achterhalen je motivaties en ambities. Zo ontstaat een helder beeld van wat bij jouw past. Waar jij blij van wordt.

Loopbaanadvies Zwolle

Na afloop van een loopbaanadvies weet jij:

  • waar jouw ontwikkelkansen liggen.
  • welke kwaliteiten jij hebt én hoe je deze inzet.
  • jouw motivatie én ambities.

Wanneer een loopbaanadvies?

  • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
  • Je wilt jouw ambities ontdekken.
  • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
  • Je twijfelt of je de juiste keuzes maakt in je loopbaan.

JP werkrevisie, voor een vakkundig loopbaanadvies

 

Wat we doen tijdens een persoonlijk loopbaanadvies

Ieder loopbaanadvies is maatwerk. Wij nemen de tijd om je te leren kennen. We zijn oprecht geïnteresseerd. Dat betekent dat we nieuwsgierig zijn. We blijven vragen stellen. En indien nodig, blijven we doorvragen. We willen weten wat jouw drijfveren zijn en wat je nodig hebt om beslissingen te nemen. We luisteren en geven je passend advies.

Professionele loopbaancoaches

Wij werken uitsluitend met professionele loopbaancoaches. Onze coaches zijn specialisten en hebben studies gevolgd op het gebied van psychologie, sociologie en HR. Aangevuld met trainingen en cursussen. Met hun opgebouwde kennis en ervaring kunnen zij jou voorzien van het juiste advies.

Keurmerk loopbaanadviseur

het geven van een goed loopbaanadvies is complex. Om te voorkomen dat iedereen zich zomaar loopbaanadviseur of jobcoach mag noemen worden keurmerken toegekend. Wij zijn in het bezit van een aantal keurmerken. Hierdoor garanderen we dat we altijd kwaliteit leveren. Maar ook dat we ons blijven ontwikkelen en verdiepen in ons vakgebied. Want ook bij ons geldt; stilstand is achteruitgang.

JP werkrevisie Zwolle

Over JP werkrevisie Zwolle

Wij hebben vestigingen in heel Nederland, maar de hoofdvestiging van ons loopbaanadviesbureau vind je in Zwolle. Wij zijn gevestigd nabijheid de Isala-klinieken. Hier ontvangen wij je graag voor jouw loopbaanadvies gesprekken. De bereikbaarheid van onze locatie is uitstekend, zowel per auto als met het openbaar vervoer. En parkeren is geen probleem: je parkeert gratis op één van onze eigen parkeerplaatsen.   

Ruim 30 jaar glashelder loopbaanadvies in Zwolle

JP werkrevisie geeft al al ruim 30 jaar loopbaanadvies. Als opvolger van loopbaanadviesbureau Joosten & Partners hebben wij onze eigen methodiek ontwikkeld, waarbij wij zorgvuldig en stapsgewijs jouw interesses, competenties en loopbaanankers in kaart brengen. Daarnaast brengen wij in kaart bij welk “loopbaantype” jij past. Dat brengt je uiteindelijk bij passende branches en functies. Wij werken uitsluitend met ervaren senior-adviseurs, één van de redenen waarom wij mooie klanttevredenheidscijfers kunnen tonen. Wil je meer weten over onze loopbaanadvies trajecten in Zwolle? Neem vrijblijvend contact op.

Ieder advies is maatwerk

Een volledig loopbaanadviestraject is relatief omvangrijk. Vaak is dat de beste optie, maar soms kan het “een onsje minder”. Wanneer de vraagstelling wat minder breed is, kan de Loopbaanscan een uitstekend alternatief zijn. Het is een compact traject, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en efficiënt, dat in betrekkelijk korte tijd de nodige heldere aanknopingspunten biedt over een mogelijk loopbaanvervolg.

OVAL, kwaliteitsgarantie voor ons loopbaanadvies in Zwolle

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en wij houden ons strikt aan de gedragscode van onze brancheorganisatie. Een geruststellende gedachte voor wie op zoek is naar een betrouwbaar loopbaanadviesbureau.
Heb je interesse in ons uitgebreide loopbaanadviestraject of de Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie Zwolle wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)