Loopbaanadviesbureau Joosten & Partners begon in 1986 met professionele loopbaanadvisering op wetenschappelijke basis en was daarmee één van de voorlopers op dit gebied. Sindsdien is er het nodige veranderd: onze naam is gewijzigd in JP Werkrevisie en onze methode is voortdurend gemoderniseerd. Maar één ding is bij het oude gebleven: onze kwaliteit. Daar doen wij geen concessies aan. Inmiddels hebben vele klanten onze loopbaanadviezen gebruikt als begin van een passend loopbaanvervolg en daar zijn wij in alle bescheidenheid best trots op. Geen reden trouwens om het rustiger aan te doen: wij blijven ons vernieuwen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Wilt u meer weten over onze loopbaanadviestrajecten?

Uw loopbaanadviestraject in Woerden

U kunt nu ook in Woerden terecht voor onze loopbaanadviestrajecten. Wij beschikken er over een prima gesprekslocatie.

Een beknopter advies? De Loopbaanscan is ervoor gemaakt

Soms biedt de branche of de functie te weinig perspectieven voor een uitdagende voorzetting van de loopbaan. De arbeidsmarkt verandert sneller dan ooit: functies verdwijnen, branches veranderen ingrijpend. Wie in zo’n functie of branche werkt, komt wellicht een keer voor de noodzaak te staan om zich volledig te heroriënteren op de loopbaan, Dat vraagt om een omvangrijk traject: er zijn immers veel vragen rond werk en loopbaan die beantwoord moeten worden. Wie een minder uitgebreide vraagstelling heeft, kan vaak volstaan met een minder omvattend traject. Daarvoor hebben wij de Loopbaanscan ontwikkeld . Dit beknoptere traject kent, net als het uitgebreide heroriëntatietraject, een wetenschappelijke fundament en natuurlijk ontvangt u een helder schriftelijk eindrapport.

Het OVAL-branchekeurmerk

Brancheorganisatie OVAL werkt met een branchekeurmerk, dat breed wordt (h)erkend. Loopbaanadviesbureaus die aangesloten zijn bij OVAL en het kwaliteitsembleem voeren, worden periodiek streng gecontroleerd op de geboden kwaliteit. U ziet het OVAL-logo op deze pagina. Daarmee hebt u de zekerheid u de kwaliteit geleverd krijgt waar u recht op hebt.
Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan van JP Werkrevisie in Woerden? Bel 038-452 83 50.

JP Woerden, voor een uitdagend vervolg van uw loopbaan

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)