Loopbaanadvies Rotterdam

Opnieuw oriënteren op jezelf en jouw loopbaan

Een loopbaanadvies helpt je met het opnieuw oriënteren op jezelf en jouw loopbaan. Wanneer je twijfelt of jouw huidige werk bij je past, je huidige loopbaan voldoende ontwikkelmogelijkheden biedt of wanneer je een verstoorde balans ervaart tussen werk en privé, biedt een loopbaanadviestraject van JP Werkrevisie wellicht de oplossing. Tijdens dit traject ontdek je waar jouw ambities, talenten en ontwikkelpunten liggen. Daarnaast bepaal je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze inzet. Samen met jouw loopbaancoach vind je de loopbaan die bij jou past, een loopbaan waar je energie van krijgt!

Persoonlijk en op maat gemaakt traject

Eén van de belangrijkste kernwaarden van JP Werkrevisie is haar focus op het individu. Iedere situatie en ieder persoon is immers anders. Daarom starten we onze loopbaanadviestrajecten altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dit kosteloze gesprek leren we jou kennen en bepalen we samen welk loopbaantraject het beste bij jou past. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid loopbaanheroriëntatietraject of het meer compacte Loopbaankompas. Het is daarnaast ook mogelijk om het loopbaanadviestraject te combineren met andere diensten van JP Werkrevisie. We vinden hierdoor altijd een traject dat bij jou past.

Een gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’

Voor een oriënterend of coachingsgesprek bij JP Werkrevisie hoef je niet ver te reizen, je vindt ons bij jou ‘om de hoek’ in Rotterdam. Zo hebben wij een gesprekslocatie aan de Westerblaak 33 en Wijnhaven 42 te Rotterdam. Daarnaast beschikken wij over vele andere gesprekslocaties verspreid over het hele land. In dit overzicht vind je de gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’.

JP Werkrevisie is specialist in:

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaanbegeleiding
  • Loopbaancoaching

Loopbaanadvies bij JP Werkrevisie

  • Gericht op het individu.
  • Een gesprekslocatie bij jou om de hoek.
  • Specialistische loopbaancoaches.
  • OVAL Gecertificeerd.
  • Vrijblijvend oriënterd gesprek.
  • Wetenschappelijk onderbouwde methode.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Een loopbaanadviestraject dat bij jou past

Waar voor de één een beknopt traject voldoende is, heeft de ander behoefte aan een uitgebreid traject. Misschien vind je het zelfs prettig om andere diensten van JP Werkrevisie te combineren met het loopbaanadviestraject. Ook dit is mogelijk. Onze professionele loopbaancoaches bepalen samen met jou welk traject het beste bij jou past.

Bij een uitgebreid loopbaanheroriëntatietraject wordt er aandacht besteed aan diepgaande vragen rondom werk en loopbaan. Gedurende dit traject gebruiken we de wetenschappelijk onderbouwde methode Het Loopbaankompas. Tijdens deze methode komen alle relevante aspecten aan de orde. Acht verdiepende gesprekssessies en verschillende opdrachten resulteren in een glashelder adviesrapport. Een rapport waar je direct verder mee kunt. Wanneer een beknopter traject voor jou voldoende is, kan de loopbaanscan een steuntje in de rug bieden. Dit minder uitgebreide adviestraject biedt in betrekkelijk korte tijd de nodige aanknopingspunten voor een mogelijk loopbaanvervolg.

OVAL garandeert kwaliteit

Bureau Joosten & Partners, onze voorganger, heeft altijd veel waarde toegekend aan bewijsbare kwaliteit. Daarom was zij één van de oprichters van NOBOL, de brancheorganisatie voor professionele loopbaanadviesbureaus. NOBOL is inmiddels opgegaan in OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding), maar het belang dat wij hechten aan kwaliteit is na al die jaren nog steeds hetzelfde. Daar pluk jij de vruchten van!

Meer over JP Werkrevisie

Tevredenheid in ons werk – met een mooi woord: arbeidssatisfactie – wie streeft er niet naar. Toch ontbreekt dat element in het werk bij veel mensen. Natuurlijk, er is altijd wel iets dat verbeterd kan worden; het gras bij de buren lijkt altijd groener. Maar als het blijft knagen en de ontevredenheid krijgt de overhand of lijkt structureel te worden, dan is het tijd om eens een keer “pas op de plaats” te maken. Op zo’n moment kan een professioneel uitgevoerd loopbaanadvies veel helderheid geven. Zo’n professioneel loopbaanadvies “haal” je bij een professioneel loopbaanadviesbureau. JP Werkrevisie, voorheen Joosten & Partners, is al jaren gevestigd in Rotterdam en is met ruim 30 jaar ervaring één van de voor- en koplopers op dit terrein.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)