Een loopbaanadvies helpt u verder 
JP werkrevisie, hét loopbaanadviesbureau van Hengelo

“Blijf ik dit werk leuk vinden tot aan mijn pensioengerechtigde leeftijd?” Herkent u deze gedachte? Misschien maakt het u ongerust, maar deze ideeën zijn helemaal niet gek. De meesten van ons worden vroeg of laat met dit soort vragen geconfronteerd. Stop ze niet weg, maar doe er iets mee! Werk is nu eenmaal één van de belangrijkste elementen in ons leven.

Bepaal je loopbaan met een loopbaanadvies

Loopbaanadvies of loopbaancoaching kan je helpen antwoord te geven op deze vragen. JP Werkrevisie heeft al ruim 30 jaar ervaring op het terrein van loopbaanadvies, loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding. En daarom mogen wij ons in alle bescheidenheid specialist noemen. Voor onze loopbaanadviseurs is dat geen reden om achterover te leunen: wij zijn pas tevreden als ú zegt dat ons advies aan uw verwachting voldoet.

Een loopbaanadvies helpt je ontwikkelen

Twijfel je of je alles uit je baan haalt. Wil je meer? Wil je je verder ontwikkelen? Tijdens een loopbaanadvies brengen we in kaart waar je op dit moment staat en waar je ontwikkelkansen liggen. We geven je handvatten die praktisch toepasbaar zijn. Of dat nu in je huidige baan is of misschien wel bij een nieuwe baan.

JP werkrevisie ontdekt samen met jou

We gaan samen met jou op zoek naar je talenten. Een traject waar we uitgebreid de tijd voor nemen. Zodat je weet welke kwaliteiten je hebt en hoe je ze kunt inzetten.

JP werkrevisie geeft helderheid

Je hebt een baan en je vindt het werk dat je doet wel leuk. Maar echte voldoening…. dat krijg je er niet van. En eigenlijk weet je niet zo goed wat je wilt. Je doorloopt met ons een traject, bestaand uit persoonlijke gesprekken en online vragenlijsten. We achterhalen je motivaties en ambities. Zo ontstaat een helder beeld van wat bij jouw past. Waar jij blij van wordt.

De loopbaanscan: beknopt helder en volwassen

Je wilt graag dat we je verder helpen bij het bepalen van je loopbaankoers. Maar hoe ziet een loopbaanadvies of een loopbaanadviestraject er dan voor je uit?
Wij bieden onze loopbaanadviezen in verschillende soorten en maten aan. Dit is afhankelijk van de omvang en de diepgang van de vraag. Iedere vraag is immers uniek. Wij zorgen voor een loopbaanadvies op maat. Is een geheel loopbaanadvies te uitgebreid? Dan bieden we een alternatief. Onze bewezen doeltreffende en volledige loopbaanscan.

JP Werkrevisie, dé specialist in:

 • Loopbaanbegeleiding.
 • Loopbaanadvies.
 • Loopbaancoaching.

Wanneer een loopbaanadvies?

 • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
 • Je durft geen keuzes te maken.
 • Je wilt jouw ambities ontdekken.
 • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
 • Je twijfelt of je de juiste keuzes maakt in je loopbaan.

JP Hengelo, het kompas voor een nieuwe loopbaankoers

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie Zwolle wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Een loopbaanadvies voor een nieuwe loopbaankoers

Een goed loopbaanadvies heeft als basis een wetenschappelijk onderbouwde methode. Wij hebben zo’n methode zelf ontwikkeld, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Dat biedt u de zekerheid dat alle relevante aspecten aan de orde komen. Een tweede voorwaarde voor een geslaagd loopbaanadviestraject is de kwaliteit van de loopbaanadviseur. Wij werken uitsluitend met senior-loopbaanadviseurs, NOLOC-gecertificeerd, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. En ervaart u geen “klik” met de adviseur, dan zorgen wij voor een vervanger.

Zo ziet een persoonlijk loopbaanadvies eruit

Ieder loopbaanadvies is maatwerk. Wij nemen de tijd om je te leren kennen. We zijn oprecht geïnteresseerd. Dat betekent dat we nieuwsgierig zijn. We blijven vragen stellen. En indien nodig, blijven we doorvragen. We willen weten wat jouw drijfveren zijn en wat je nodig hebt om beslissingen te nemen. We luisteren en geven je passend advies.

Professionele loopbaancoaches

Wij werken uitsluitend met professionele loopbaanadviseurs. Onze loopbaancoaches zijn specialisten en hebben studies gevolgd op het gebied van psychologie, sociologie en HR. Aangevuld met trainingen en cursussen. Met hun opgebouwde kennis en ervaring kunnen zij jou voorzien van het juiste loopbaanadvies. Een loopbaanadvies waarmee je verder kan in je loopbaan.

Keurmerk loopbaanadviseur

Een goed loopbaanadvies geven is complex. Om te voorkomen dat iedereen zich zomaar loopbaanadviseur of jobcoach mag noemen worden keurmerken toegekend. Wij zijn in het bezit van een aantal erkende keurmerken. Hierdoor garanderen we dat we altijd kwaliteit leveren. Maar ook dat we ons blijven ontwikkelen en verdiepen.

Loopbaanadvies bij JP Hengelo

 • Wij werken alleen met senior-loopbaanadviseurs.
 • Alle loopbaanadviseurs zijn NOLOC gecertificeerd.
 • Wetenschappelijk onderbouwde methodes als basis voor uw loopbaanadvies.

JP werkrevisie Hengelo

Loopbaanadviesbureau Hengelo

JP werkrevisie is al 30 jaar het loopbaanadviesbureau in Hengelo. Bij een loopbaanadvies horen een aantal gesprekken. Het is natuurlijk prettig als dat bij u in de buurt is. Ons bureau is gevestigd op een onze uitstekende locatie in Hengelo, “Campus Business Center”, gelegen aan de voet van de A1. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, we hebben ruime parkeergelegenheid wat tevens gratis is.
Ook vanuit Enschede kunt u bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies. Op slechts 20 minuten rijden vanaf Enschede arriveert u bij onze locatie in Hengelo.

Meer weten over loopbaanadvies of loopbaanbegeleiding?

Wilt u meer weten over onze uitgebreide loopbaanheroriëntatietrajecten of de Loopbaanscan in Hengelo? Bel 038-452 83 50.

Loopbaanadvies Hengelo

Na afloop van een loopbaanadvies weet jij:

 • waar jouw ontwikkelkansen liggen.
 • welke kwaliteiten jij hebt én hoe je deze inzet.
 • jouw motivatie én ambities.

OVAL-gecertificeerd

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) bewaakt de kwaliteit in onze branche en bindt haar leden aan een strenge gedragscode. Dus, ziet u het OVAL-logo, dan weet u dat u goed zit voor loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)