Hét loopbaanadviesbureau van Deventer

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding Deventer geeft u antwoord op vragen als ‘Blijf ik dit werk leuk vinden? Werk ik bij de juiste werkgever?’ JP werkrevisie in Deventer helpt je verder je loopbaan te bepalen. Een loopbaan die aansluit bij je ambities. Een loopbaan waar je energie van krijgt.

De meeste mensen lopen vroeg of laat rond met deze vragen. En dat is niet gek. Werk is immers een belangrijk deel in ons leven. Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding helpt je duidelijkheid te geven in deze twijfel. Een loopbaanadvies is interessant wanneer je:

 • Wilt  ontdekken welke kwaliteiten je hebt én hoe je deze inzet.
 • Twijfelt over je loopbaan.
 • jouw ambities verder wilt ontdekken.
 • een verstoorde balans ervaart tussen werk en privé.
 • twijfelt of je de keuzes maakt in je loopbaan.

Een loopbaanadvies helpt je inzicht geven en keuzes maken in jouw verdere loopbaan. We begeleidingen je om de juiste keuzes te maken. JP werkrevisie is dé specialist in loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding in en rondom Deventer. Neem contact op voor een glashelder loopbaanadvies. Een loopbaanadvies waarmee je verder komt!

Een loopbaanadvies helpt je ontwikkelen

Je hebt het idee dat je niet alles uit je baan haalt. Je kunt meer. Je wilt meer…Je wilt je verder ontwikkelen. Bij JP Werkrevisie gaan we samen bekijken waar je ontwikkelkansen liggen. We geven je handvatten die praktisch én toepasbaar zijn. Een loopbaanadvies waarmee je verder kan. Of dat nu in je huidige baan is of misschien wel bij een nieuwe baan.

Een loopbaanadvies geeft helderheid

Je hebt een baan en je vindt het werk dat je doet wel leuk. Maar echte voldoening…. dat krijg je er niet van. En eigenlijk weet je niet zo goed wat je wilt. Je doorloopt met ons een loopbaanadviestraject, bestaand uit persoonlijke gesprekken en online vragenlijsten. We gaan samen met jou op zoek naar je talenten. Een loopbaanadvies is een traject waar we uitgebreid de tijd voor nemen. Zodat je weet welke kwaliteiten je hebt en hoe je ze kunt inzetten om je verdere loopbaan te bepalen. We achterhalen je motivaties en ambities. Zo ontstaat een helder beeld van wat bij jouw past. Waar jij blij van wordt.

JP Werkrevisie, specialist in:

 • Loopbaanbegeleiding.
 • Loopbaanadvies.
 • Loopbaancoaching.

Kies voor loopbaanbegeleiding wanneer:

 • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
 • Je jouw ambities verder wilt ontdekken.
 • Je een verstoorde balans tussen werk en privé ervaart.
 • Je twijfelt of je de juiste keuzes maakt in je loopbaan.

Dit levert een loopbaanadvies op:

Na afloop van een loopbaanadvies weet jij:

 • waar jouw ontwikkelkansen liggen.
 • welke kwaliteiten jij hebt én hoe je deze inzet.
 • jouw motivatie én ambities.

Loopbaanadviesbureau JP werkrevisie heeft zijn eigen wetenschappelijk onderbouwde methode ontwikkeld als basis voor loopbaanadvies.

JP werkrevisie, een vakkundig loopbaanadvies

Hoe ziet een persoonlijk loopbaanadvies eruit?

Ieder loopbaanadvies is maatwerk. Wij nemen de tijd om je te leren kennen op ons kantoor in Deventer. We willen weten wat jouw drijfveren zijn en wat je nodig hebt om beslissingen te nemen. Alleen op deze manier kunnen we je een passend loopbaanadvies geven.

Professionele loopbaancoaching Deventer

Alle loopbaancoaches bij JP werkrevisie Deventer zijn specialisten en hebben studies afgerond op het gebied van psychologie, sociologie en HR. Aangevuld met trainingen en cursussen. Met hun opgebouwde kennis en ervaring kunnen zij jou voorzien van het juiste loopbaanadvies. Loopbaancoaching Deventer biedt maatwerk, er wordt vooraf met je afgestemd wat het gewenste resultaat is. Je ontmoet jouw loopbaancoach tijdens een vertrouwelijk intakegesprek, waarna jullie bepalen of er een wederzijdse “klik” is. Wanneer dit het geval is, wordt het traject gestart. Een traject loopbaancoaching in Deventer duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. Onderweg worden de vorderingen van het proces regelmatig door coach en deelnemer geëvalueerd.

Keurmerk loopbaanadviseur

Het geven van een goed loopbaanadvies is complex. Wij zijn in het bezit van een aantal keurmerken. Hierdoor garanderen we dat we altijd kwaliteit leveren. Maar ook dat we ons blijven ontwikkelen en verdiepen in ons vakgebied. Kies je voor JP werkrevisie dan kan je rekenen op een gediplomeerde en erkende loopbaancoach. Zo ben jij verzekerd van loopbaancoaching in Deventer waarmee je verder kunt.

Loopbaanadvies Deventer

JP Deventer voor een helder loopbaanadvies.

Over JP werkrevisie

Loopbaanadvisering en loopbaanbegeleiding is een kernactiviteit van JP Werkrevisie. Onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners ontwikkelde al in 1986 een op wetenschappelijke basis gestoelde methode. Inmiddels hebben velen daarvan geprofiteerd en hun loopbaan kunnen vervolgen op basis van onze heldere en praktische adviezen. Je kunt nu ook in Deventer terecht voor jouw loopbaanadviestraject. Dezelfde beproefde methodiek ligt er nog steeds aan ten grondslag, maar we zijn natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Ervaring en moderne inzichten gaan hand in hand. Daarbij werken wij uitsluitend met ervaren loopbaancoaches, die onze methode van A tot Z beheersen.

Je vindt ons in hartje Deventer

Onze gesprekslocatie ligt zeer centraal in Deventer en is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is geen probleem.

De Loopbaanscan, bondig en doeltreffend

Ons loopbaanheroriëntatietraject is zeer volledig en heeft een opbouw die loopt van breed naar smal. Dit past bij een brede en diepgaande vraagstelling.  Als de vraag minder breed is, kan vaak worden volstaan met een minder uitgebreid traject. Zo’n traject is onze Loopbaanscan, bondig maar doeltreffend.

Het OVAL-branchekeurmerk

Het OVAL-logo is een breed geaccepteerd branchekeurmerk. Je vindt het alleen bij loopbaanadviesbureaus die regelmatig worden onderworpen aan een strenge kwaliteitstoets. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij trots op ons OVAL-certificaat: het geeft ons de status van een goed en betrouwbaar bureau en dat is precies wat we willen zijn!

Heb je interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Deventer, voor een loopbaanadvies dat u verder brengt

Beoordeeld met een 8.9

Loopbaanadviesbureau JP Werkrevisie Deventer wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)