Oriënteer je opnieuw op jouw loopbaan

Loopbaanadvies Breda

Wanneer je al een tijd met vragen loopt als ‘Vind ik mijn huidige werk nou écht leuk? Kan ik binnen deze loopbaan bereiken wat ik wil bereiken?’, dan is loopbaanadvies wellicht iets voor jou. JP Werkrevisie helpt je inzicht te verkrijgen in jouw verdere loopbaan. We bekijken samen welke loopbaan aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Onze loopbaanadviseurs begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes. Wij helpen je verder met het bepalen van jouw loopbaan, een loopbaan waar je plezier in hebt en energie van krijgt.

Waarom een loopbaancoach?

Het verkrijgen van loopbaanadvies is praktisch wanneer je twijfelt over de juiste baan of werkgever, je geen keuzes durft te maken in je loopbaan of wanneer je een verstoorde balans tussen werk en privé ervaart. Een loopbaancoach van JP Werkrevisie helpt je jezelf te ontwikkelen. We gaan samen op zoek naar jouw drijfveren, ambitie en talenten. Daarnaast helpen we je bij het maken van keuzes en bij het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Onze professionele loopbaancoaches hebben studies afgerond op het gebied van sociologie, HR en psychologie en hebben hun kennis aangevuld met trainingen en cursussen. Met deze opgebouwde kennis en de nodige ervaring kunnen zij je voorzien van het juiste loopbaanadvies.

Het kompas voor een nieuwe loopbaankoers

Loopbaanadvies Breda helpt je bij het creëren van een heldere loopbaankoers die bij jou past. Het loopbaanadviestraject start met een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Breda. We willen graag weten waar jouw ambities en drijfveren liggen. Verder bestaat het traject uit persoonlijke gesprekken en online vragenlijsten. Voor een loopbaanadviestraject nemen we uitgebreid de tijd. Op deze manier voorzien we je uiteindelijk van een passend loopbaanadvies.

Onze loopbaandiensten

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaanbegeleiding
  • Loopbaancoaching

Dit levert loopbaanadvies op:

  • Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.
  • Ontdek waar jouw ambities liggen.
  • Hulp bij het maken van keuzes in je loopbaan.
  • Ontdek waar jouw ontwikkelpunten liggen.
  • Een loopbaan waar je energie van krijgt.
loopbaanadvies

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Onze loopbaancoaches helpen je bij het vinden van een loopbaan waar je energie van krijgt.

Loopbaanadvies Breda

HERORIËNTATIETRAJECT VOOR EEN BREED EN DIEPGAAND ADVIES

Gedurende ons uitgebreide loopbaanheroriëntatietraject wordt er gewerkt met de methode Het Loopbaankompas. Deze methode hebben wij zelf ontwikkeld, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens deze methode komen alle relevante aspecten aan de orde. De methode bevat acht verdiepende gesprekssessies en verschillende opdrachten. Met als resultaat een glashelder adviesrapport, waarmee u direct verder kunt.

DE LOOPBAANSCAN, EEN BEKNOPT ALTERNATIEF

Wanneer de loopbaanvragen wat minder diepgaand en breed van aard zijn, kan de loopbaanscan een steuntje in de rug bieden. Dit loopbaanadviestraject is minder uitgebreid, maar levert desondanks een advies op waar u zeker verder mee kunt. In betrekkelijk korte tijd worden er de nodige heldere aanknopingspunten geboden voor een mogelijk loopbaanvervolg.

OVER JP WERKREVISIE

Eén van de belangrijkste kernwaarden van JP Werkrevisie is onze focus op het individu. Ieder loopbaanadviestraject is bij ons dan ook maatwerk. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in loopbaanadvies. JP Werkrevisie is de opvolger van Joosten & Partners, de door hen op wetenschappelijke basis gestoelde methode voor loopbaanadvies is door ons in de loop van de jaren gemoderniseerd. Wij werken uitsluitend met ervaren loopbaancoaches, die deze methode van A tot Z beheersen.

EEN PROFESSIONELE LOOPBAANCOACH BIJ U IN DE BUURT

JP Werkrevisie biedt haar diensten op het gebied van loopbaanadvisering nu ook aan in Breda. Wij werken uitsluitend met ervaren adviseurs, die in de regio wonen en werken. Zij kennen de mensen en de arbeidsmarkt. U wordt begeleid door een vaste persoonlijk adviseur. Vertrouwen is bij ons de basis.

GEGARANDEERDE KWALITEIT

JP Werkrevisie is aangesloten bij de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Deze brancheorganisatie bindt haar leden aan strakke richtlijnen. Let dus op het OVAL-logo: een garantie voor kwaliteit.

JP Breda, het loopbaanadviesbureau waarmee u verder komt

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)