Een passend en praktisch loopbaanadvies

Tijdens een loopbaanadvies ontdek je jouw kwaliteiten en hoe je deze vervolgens inzet. Je beantwoordt vragen als ‘Haal je alles uit je baan, maar ook uit je privé leven?’ Wij zijn gespecialiseerd in loopbaanadviezen; helder, praktisch en bovenal concreet.

Waarom een loopbaanadvies?

Iedereen ervaart weleens twijfel over de juiste baan of werkgever. Of je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé. Deze twijfel of onbalans leidt tot ontrust en spanning. Door het inschakelen van een professionele loopbaancoach kun je de rust terugkrijgen en met vertrouwen voor je zien welke stappen je gaat zetten. Stappen die passen bij de situatie, bij jouw persoon en je dieperliggende kwaliteiten, behoeften, waarden en drijfveren.

Resultaat loopbaanadvies

Na afloop van het loopbaanadvies heb jij heldere en praktische antwoorden waarmee je verder kan, een professioneel en persoonlijk plan van aanpak voor jouw loopbaan. Na afloop van een loopbaanadvies bij JP werkrevisie in Arnhem weet jij:

  • Welke kwaliteiten jij bezit en hoe je deze inzet in je verdere loopbaan.
  • Wat jouw ambities zijn.
  • helder schriftelijk loopbaanadvies, vertaald naar passende branches en functies.
  • Welke stappen je met vertrouwen gaat zetten.

Meer weten over een loopbaanadvies? Neem contact op met één van onze coaches in Arnhem.

Tijd voor een loopbaanadvies:

  • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
  • Je wilt ontdekken wat je ambities zijn.
  • Je durft geen keuzes te maken in je loopbaan.
  • Je werk gaat niet zoals je zou willen.
  • Je twijfelt over de juiste baan of werkgever.
  • Je wilt onderzoeken wat je nog meer kan en wilt bereiken

JP Arnhem, voor een Loopbaanadvies waarmee u verder kunt.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Een loopbaanadvies bij JP Werkrevisie

Persoonlijk betrokken

JP werkrevisie is persoonlijk betrokken. Ons loopbaanadvies is alijtd maatwerk, we nemen de tijd om je te leren kennen en zijn oprecht geinteresseert. We stellen vragen en blijven doorvragen. We willen weten wat jouw drijfveren zijn, zodat we weten wat je nodig hebt om te beslissen. We luisteren naar je en geven je een passend, helder en praktisch advies.

Professionele en ervaren loopbaancoaches

Je krijgt een loopbaanadvies van een professionele loopbaancoaches. Onze coaches zijn specialisten en hebben studies gevolgd op het gebied van psychologie, sociologie en HR. Aangevuld met trainingen en cursussen. Met hun opgebouwde kennis en ervaring kunnen zij jou voorzien van het juiste loopbaanadvies.

Erkend keurmerk

Het geven van een goed loopbaanadvies is complex. Om te voorkomen dat iedereen zich zomaar loopbaanadviseur of jobcoach mag noemen worden keurmerken toegekend. Wij zijn in het bezit van een aantal keurmerken. Hierdoor garanderen we dat we altijd kwaliteit leveren. Maar ook dat we ons blijven ontwikkelen en verdiepen in ons vakgebied. Want ook bij ons geldt; stilstand is achteruitgang.

HERORIËNTATIE OP JEZELF EN JE LOOPBAAN

Loopbaanadvies of loopbaanscan?

Soms is een loopbaandvies voldoende, soms is een uitgebreider loopbaanadviestraject nodig. Als de vraag minder breed is, maar er zijn wel vragen over het vervolg van de loopbaan, dan kan de Loopbaanscan een goed alternatief zijn. De Loopbaanscan is compact, maar levert toch een helder en bondig advies op, waarmee u zeker verder kunt.

Over JP Werkrevisie Arnhem

JP Werkrevisie is gespecialiseerd in loopbaanadvisering en loopbaanbegeleiding. Dit kan nu ook in Arnhem. 30 jaar geleden ontwikkelde onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, haar eigen methodiek, waarbij zorgvuldig en stapsgewijs interesses, competenties en loopbaanankers (normen en waarden m.b.t. werk) in beeld werden gebracht. Deze methodiek vormt nog steeds de basis voor ons loopbaanadvies, maar we zijn natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Daarom koppelen wij ervaring aan moderne inzichten. Dat levert u een helder schriftelijk loopbaanadvies op, vertaald naar passende branches en functies. Natuurlijk werken wij uitsluitend met ervaren loopbaancoaches, die volledig ingevoerd zijn in de methode.

U vindt ons loopbaanadviesbureau in Arnhem “om de hoek”

Voor het vinden van een goede loopbaancoach hoeft u niet ver te reizen: u vindt onze gesprekslocatie “om de hoek” in Arnhem. JP Werkrevisie Arnhem is lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding. Het OVAL-logo vindt u alleen bij loopbaanadviesbureaus die regelmatig een strenge kwaliteitstoets ondergaan. Wij beschikken over het OVAL-kwaliteitscertificaat. Daarnaast houden wij ons strikt aan de door OVAL-voorgeschreven gedragscode.

Loopbaancoaching: persoonlijke en passende aanpak

Voor loopbaancoaching werken we na een uitgebreide intake met een persoonlijke offerte. De coachvraag wordt zo helder mogelijk vastgesteld en vertaald naar een passend aantal coachgesprekken en de eventuele inzet van aanvullende instrumenten. Soms wordt er een combinatie gemaakt met andere diensten die JP Werkrevisie kan bieden.

Vind een professionele loopbaancoach bij u in de buurt

JP werkrevisie heeft meer dan 35 gesprekslocaties in Nederland. Zo vindt u altijd een professionele loopbaancoach bij u in de buurt. Bekijk ons overzicht en vind een loopbaancoach bij u in de buurt.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)