In de loopbaan van veel mensen komt een moment waarop de uitdaging in het werk afneemt. Soms ligt de oplossing dichtbij: een wijziging in het takenpakket of een interessant project kunnen de gewenste nieuwe prikkels geven. Maar soms liggen die oplossingen niet zo gemakkelijk voor het grijpen. In die gevallen is een loopbaanswitch het overwegen waard. En een loopbaanswitch begint natuurlijk met een gedegen en professioneel uitgevoerd loopbaanadvies. JP Werkrevisie, specialist in loopbaanadvisering, biedt in Amersfoort verschillende loopbaanadviestrajecten aan. Een vaste ervaren adviseur begeleidt de cliënt gedurende het hele traject en schrijft een helder adviesrapport. Daarbij is vertrouwen het uitgangspunt.

Loopbaanheroriëntatietraject

Soms kan het gevoel ontstaan op een “T-splitsing” in de loopbaan te zijn aangeland, waarbij het antwoord op de vraag: “Linksaf of rechtsaf” zonder hulp van buitenaf moeilijk te vinden is. Wie op zo’n punt is terechtgekomen is het meest gediend met een uitgebreider loopbaanadviestraject. Voor deze mensen heeft JP Werkrevisie het Loopbaanheroriëntatietraject ontwikkeld, een uitgebreid traject met verschillende onderzoeksopdrachten en 8 verdiepende gesprekssessies. Het levert heldere en vooral ook praktisch toepasbare resultaten op en uiteraard een uitstekend onderbouwd adviesrapport.

Loopbaanscan

Een Loopbaanheroriëntatietraject is niet nodig wanneer de vraagstelling minder breed en diepgaand is. Als de hoofdrichting van de loopbaan nog steeds voldoende duidelijk is, maar daaronder doen zich bepaalde loopbaanvragen voor , dan is een minder uitgebreid traject vaak het passende antwoord. Zo’n traject is de Loopbaanscan: compact en doeltreffend.

OVAL

JP Werkrevisie is lid van OVAL, de brancheorganisatie die strenge eisen stelt aan haar leden. Dat garandeert dat uw loopbaanadviesopdracht bij ons in goede handen is, ook in Amersfoort. Voor u een geruststellende gedachte, in een wereld waarin het aanbod groot is. Let dus op het OVAL-logo.
Woont u in Amersfoort of omgeving en herkent u zich in het bovenstaande ? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.  Bel 038-452 83 50.

JP Amersfoort, voor een loopbaanadvies waarmee u verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)