Loopbaanadvies Alkmaar

Oriënteer je opnieuw op jouw loopbaan

Veel mensen komen in hun loopbaan een keer voor de vraag te staan of hun baan nog wel de juiste is. Wanneer je al de nodige werkervaring hebt, ga je steeds duidelijker de voor- en nadelen zien van het werk dat je doet. Dat zorgt in sommige gevallen voor twijfel, wat leidt tot de vraag: “Is dit het nu?”. Een professioneel loopbaanadvies kan ik die gevallen veel duidelijkheid bieden. JP Werkrevisie is al jarenlang toonaangevend op het gebied van loopbaanadvisering en biedt nu ook loopbaanadvies in Alkmaar aan. Een vaste loopbaancoach in Alkmaar, die beschikt over jarenlange ervaring, begeleidt de cliënt gedurende het hele traject en schrijft een helder eindadvies. Vertrouwen is daarbij uiteraard een belangrijke basis.
Loopbaanadvies Alkmaar is interessant wanneer je:

  • Een verstoorde balans ervaart tussen werk en privé.
  • Twijfelt over de keuzes die je maakt in je loopbaan.
  • Jouw ambities en talenten wilt ontwikkelen.
  • Twijfelt over jouw baan of werkgever.

Een professionele loopbaancoach in Alkmaar

Voor een professioneel loopbaanadvies hoef je bij JP Werkrevisie niet ver te reizen. Onze loopbaancoach in Alkmaar is specialist in loopbaanadvies en helpt je graag! De professionele coaches van JP Werkrevisie hebben studies gevolgd op het gebied van sociologie, HR en psychologie. Met behulp van deze opgebouwde kennis én de nodige ervaring kunnen zij je voorzien van het juiste loopbaanadvies. Bevindt onze loopbaancoach in Alkmaar zich niet bij u ‘om de hoek’? JP Werkrevisie heeft meer dan 35 gesprekslocaties in Nederland. Bekijk ons overzicht en vind de professionele loopbaancoach bij jou in de buurt.

JP Werkrevisie is dé specialist in:

  • Loopbaanbegeleiding.
  • Loopbaancoaching.
  • Loopbaanadvies.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie Zwolle wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

JP Alkmaar, voor loopbaanbegeleiding waarmee je verder komt.

Persoonlijk loopbaanadvies Alkmaar

Ieder loopbaanadvies is maatwerk. Ons advies is altijd gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde methode. We hebben deze methode in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen ontwikkeld. Onze senior-loopbaancoaches in Alkmaar zijn NOLOC-gecertificeerd, wie de kwaliteit van ons loopbaanadvies waarborgen. En voelt u geen klik met de loopbaancoach? Dan zorgen wij voor een vervanger.

Een loopbaanadvies dat bij jou past

Wie antwoord zoekt op de vragen “Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?” is het meest gediend met een uitgebreider loopbaanadviestraject. In dit geval biedt het Loopbaanheroriëntatietraject een passend antwoord, dit uitgebreide traject bestaat uit verschillende opdrachten en 8 verdiepende gesprekssessies. Het levert heldere en vooral ook praktisch toepasbare resultaten op. Een volledige loopbaanheroriëntatie is soms niet nodig. Wanneer de vraagstelling minder breed en diepgaand is, kunnen uitstekende resultaten worden behaald met een minder uitgebreid traject. Zo’n traject is de Loopbaanscan: compact en doeltreffend.

Loopbaancoaching Alkmaar

Wanneer je kiest voor een persoonlijke loopbaanadvies in Alkmaar starten we altijd met een uitgebreide intake. We nemen de tijd je te leren kennen en zijn oprecht geïnteresseerd. Onze professionele loopbaancoach blijft vragen stellen, om zo te weten te komen wat jouw drijfveren zijn en wat je nodig hebt om beslissingen te nemen. We luisteren en voorzien je van een passend advies.

JP Werkrevisie Alkmaar

Loopbaanbegeleiding bij JP Werkrevisie

JP Werkrevisie is al jaren een vertrouwd adres voor loopbaanadviezen, assessments, outplacements, enz. Bij ons is jouw loopbaanadvies dus in goede handen, ook in Alkmaar. Wij houden ons strikt aan de gedragscode van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Daarmee heb je de garantie dat je werkt met een bureau dat zich gebonden weet strakke richtlijnen. Een vertrouwenwekkende gedachte!

Wil je meer weten over loopbaanadvies Alkmaar?

Woon je in Alkmaar of omgeving en heb je interesse in het Loopbaanadvies, de Loopbaanscan of mogelijk één of meer “losse” loopbaanadviesgesprekken?

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)