Doen jullie dit jaar ook mee? Er zijn nog plekken beschikbaar!

Van 11 tot en met 15 november 2019 vindt de zesde editie van de Week van de Werkstress plaats. Dit jaar ligt de focus op het vergroten van werkplezier.

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Maar je kunt als werkgever en werknemer gelukkig ook veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Praat met je medewerkers over wat hen drijft, wat ze willen leren en hoe je samen het werkplezier vergroot en zo werkstress en uitval voorkomt. Voorkomen is beter dan genezen, zeker in een tijd dat er een tekort aan talent is.

In het kader van de week van de werkstress bieden wij inspirerende workshops aan gericht op bewustwording en het vergroten van werkplezier. Deze kunnen in-company worden georganiseerd maar ook op basis van individuele inschrijving op onze vestigingen in Zwolle en Eelde.

De workshops staan gepland op:
–  woensdag 13 november in Eelde
–  donderdag 14 november in Zwolle
Inloop vanaf 09.30 uur, aanvang 10.00 uur, eindtijd 12.30 uur

Nieuwsgierig geworden? In de bijlage vind je nadere informatie over de workshops,

Je kunt nog aanmelden voor de open inschrijving door een mail te sturen naar info@jpwerkrevisie.nl. Dit kan tot 11 november.