JP Werkrevisie, voorheen outplacementbureau Joosten & Partners, bestaat al 30 jaar en wij vinden dat we daar best een beetje trots op mogen zijn. Maar een reden om achterover leunen is het zeker niet! Wij houden onze dienstverlening voortdurend up to date en daar profiteert ú van. Onze adviseurs kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zoekt een cliënt een baan buiten de regio, dan maken zij gebruik van het interne netwerk van onze landelijke organisatie. Dat is het voordeel van een landelijke “speler” en daarom halen we al heel lang mooie slagingscijfers.

Uw outplacement, úw programma

Een outplacement kent min of meer vaste programmaonderdelen, maar bij ons staan de wensen van de klant voorop. Ú bepaalt de koers, want bij ons bent u eigenaar van uw eigen traject. Onze inbreng? Wij stellen onze kennis en ervaring ter beschikking en bieden u maximale ondersteuning.

U vindt ons outplacementbureau ook in Woerden

Voorheen reisde de klant naar één van onze 4 locaties; nu komen wij naar de klant toe. U hoeft voor de gesprekken met uw persoonlijk adviseur dus geen grote afstand meer af te leggen: wij beschikken over een prima gesprekslocatie in Woerden. Wij verwelkomen u daar graag, bijvoorbeeld voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Outplacement bij reorganisatie

Collectieve of groepsgewijze outplacements vloeien vaak voort uit een sociaal plan bij een bedrijfsreorganisatie. Daarbij worden de individuele transitiebudgetten geoormerkt voor outplacement. In onze benadering maken wij geen onderscheid tusssen collectieve trajecten of individuele: onze kernwaarden blijven altijd van toepassing: mens- én resultaatgericht. Ook binnen onze collectieve Van-werk-naar-werk-projecten bieden wij dus individueel maatwerk. Hoe wij dat doen? Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Transitievergoeding? Kies voor een goed outplacement

U weet wellicht dat een tranistievergoeding aan meerdere dingen mag worden besteed? Ons advies: besteed het aan een goed outplacement. Het is bewezen dat een erkend outplacementbureau de vertrekkende medewerker sneller aan een nieuwe, maar vooral ook passende baan kan helpen. Overweegt u die keuze? Kies dan wel voor een bureau met OVAL-erkenning.

Job-hunting, een vak apart

De taak van onze adviseurs is een dubbele: zij begeleiden vakbekwaam hun cliënten én ze zijn ook actief bij het opsporen van vacatures. Daarvoor benutten zij alle beschikbare netwerken, zoals het in bijna 30 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk van ons outplacementbureau. Onze job-hunters gaan nog een stap verder; dat is een vak apart. Zij zoeken proactief naar zichtbare, maar vooral ook onzichtbare vacatures, om de kans op een succesvol outplacement nog verder te vergroten.

Onze nazorg

Nazorg is vaak een “ondergeschoven kindje” in de dienstverlening. Wij vinden dat niet terecht en daarom bieden wij een volwassen pakket aan nazorg aan onze cliënten.
Is uw interesse gewekt voor een outplacement in Woerden? U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50.

JP Woerden begeleidt u vakbekwaam naar uw nieuwe baan

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)