Outplacement Tilburg

De kortste route van werk naar werk

Outplacement Tilburg helpt je bij het vinden van een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever. De beëindiging van een arbeidscontract kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Werk dat je wellicht al vele jaren en met veel plezier hebt gedaan komt plots te vervallen. Toch biedt deze gebeurtenis ook nieuwe kansen. Dit is hét moment om je verdere loopbaan te bepalen. Wat vind je nou écht leuk? Wat zijn jouw ambities en waar liggen jouw talenten en ontwikkelpunten? JP Werkrevisie helpt je graag bij het vinden van de baan die bij jou past. Een baan waar je energie van krijgt.

Een outplacementtraject op maat

Eén van de kernwaarden van JP Werkrevisie is haar focus op het individu. Ieder persoon en iedere situatie is immers weer anders. Daarom is een outplacementtraject van JP Werkrevisie altijd op maat gemaakt. Het traject bestaat uit verschillende losse onderdelen met een duidelijk onderling verband. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek leren we je kennen en bepalen we samen welke onderdelen van een outplacementtraject bij jou passen. Naast outplacement biedt JP Werkrevisie ook loopbaanbegeleiding en -advies aan. Het is uiteraard mogelijk verschillende diensten van JP Werkrevisie te combineren. Op deze manier vinden we altijd het traject dat bij jou past.

Een gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’

JP Werkrevisie beschikt over verschillende gesprekslocaties verspreid over het hele land. Onze gesprekslocatie in Tilburg vind je aan de Groenstraat 139 D. In ons overzicht vind je alle gesprekslocaties van JP Werkrevisie.

Benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen?

JP Werkrevisie Tilburg

 • Vrijblijvend oriënterend gesprek
 • Outplacementtraject op maat
 • Persoonlijk en resultaatgericht
 • Kennis van de arbeidsmarkt in Tilburg
 • OVAL Gecertificeerd
 • Ruim 30 jaar ervaring

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Onze gesprekslocatie in Tilburg

Samen zoeken we naar de optimale mix tussen jouw wensen en onze professionele inbreng.

De werkwijze van JP Werkrevisie

Een outplacementtraject bij JP Werkrevisie bestaat uit verschillende onderdelen met een duidelijk onderling verband. Welke onderdelen bij jou passen, bepalen we tijdens een kosteloos oriënterend gesprek. Tijdens dit oriënterende gesprek bespreken we wat jouw ambities, talenten en ontwikkelpunten zijn. Op basis van dit gesprek maken we een plan van aanpak op maat. Hieronder vind je de mogelijke onderdelen van een outplacementtraject bij JP Werkrevisie.

 • Zelfanalyse: tijdens dit onderdeel verkrijg je inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden.
 • Loopbaankompas: hier bepalen we de richting van jouw (nieuwe) loopbaan.
 • Marktoriëntatie.
 • Zelfmarketing: leer hoe jij jezelf goed kunt verkopen.
 • Jobhunting.
 • Persoonlijke coaching gesprekken.
 • Versterken van sollicitatievaardigheden.

Over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie is de opvolger van Joosten & Partners, wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in loopbaanadvies en outplacement. Onze adviseurs kennen de arbeidsmarkt van Tilburg als geen ander. Bij JP Werkrevisie gaan we altijd uit van het individu. Onze outplacement- en loopbaanadviestrajecten zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Wij helpen je graag bij het vinden van de kortste route van werk naar werk in Tilburg.

OVAL gecertificeerd

JP Werkrevisie is gecertificeerd door de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Wij houden ons dan ook strikt aan de gedragscode van deze brancheorganisatie. Je hebt dus de garantie dat je werkt met een partij die zich gebonden houdt aan strakke richtlijnen. Een vertrouwwekkende gedachte!

Gratis nazorg

Bij JP Werkrevisie kun je tot 12 maanden na de start bij de nieuwe werkgever kosteloos advies vragen. Met deze extra garantie bieden wij de mogelijkheid tot terugkeer in het outplacement bij opzegging van de nieuwe baan tijdens de proeftijd.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)