Outplacementbureau Joosten & Partners is opgericht in 1986 en heeft in 2018 een nieuwe naam gekregen: JP werkrevisie. In 2016 bestaan wij dus 30 jaar! Daar zijn wij gepast trots op, maar het is geen reden om achterover te leunen. Integendeel: wij zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in, Daarom werken wij alleen met ervaren adviseurs, die allen in de regio ‘s-Hertogenbosch wonen en werken. Zij hebben goede kennis van de de regionale arbeidsmarkt en daarom zijn onze slagingspercentages en klanttevredenheidsscores plezierig hoog. Goed om te weten als u kiest voor een outplacement in ‘s-Hertogenbosch.

Wij maken maatwerk van uw outplacement in ‘s-Hertogenbosch

Outplacement mag nooit confectie zijn: daarmee wordt de cliënt tekort gedaan. Daarom zijn onze outplacements in ‘s-Hertogenbosch altijd maatwerk. Wij gaan met u in gesprek, inventariseren uw wensen en doen dan een programmavoorstel.

Het outplacementbureau “op loopafstand”

Bij een outplacement horen begeleidingsgesprekken. Daarvoor hoeft u geen grote afstand af te leggen:onze gesprekslocatie bevindt zich op “loopafstand” in ‘s-Hertogenbosch.

Bij een beëindigingsovereenkomst hoort een outplacement

Een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst is niet compleet zonder een outplacement . Dat geldt ook onder de nieuwe wet Werk & Zekerheid. Deze wet voorziet o.a. in een transitievergoeding. Dat budget mag voor outplacement worden ingezet en dat is een verstandige keuze.

Outplacement voor groepen

Als een bedrijf moet reorganiseren of afslanken gaat dat vaak gepaard met een collectief of groepsgewijs outplacement. Wij treden graag in overleg met bedrijven die zich in die situatie bevinden, omdat wij ook bij deze van-werk-naar-werk-projecten kunnen zorgen voor maatwerk.

Ons outplacementbureua zet jobhunters in

Het zoeken naar vacatures hoort standaard tot het werk van onze adviseurs. Daarvoor maken zij gebruik van verschillende netwerken, Maar daar blijft het niet bij: naast de adviseurs kunnen wij ook onze jobhunters (jobsearchers) inzetten om outplacements in ‘s-Hertogenbosch tot een succesvol resultaat te brengen.

Gratis nazorg

Wij bieden onze outplacementdeelnemers een aantrekkelijk pakket aan gratis nazorg. Onze outplacements in ‘s-Hertogenbosch eindigen dus niet abrupt, zodra er een nieuwe baan is gevonden.

Het OVAL-kwaliteitscertificaat

OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding) is de brancheorganisatie voor outplacement- en loopbaanadviesbureaus. Leden van OVAL worden regelmatig op kwaliteit getoetst, waarbij ook aan verschillende cliënten wordt gevraagd of zij tevreden zijn. JP Werkrevisie beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat, waarmee u de garantie hebt dat u werkt met een partij die gebonden is aan strakke richtlijnen.
Hebt u interesse in een outplacement in of in de regio ‘s-Hertogenbosch? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50.

JP ‘s-Hertogenbosch begeleidt u graag van werk naar werk

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)