JP Werkrevisie is de nieuwe naam voor Joosten & Partners. Ons bureau is opgericht in 1986, dus wij bestaan in 2016 30 jaar. Daar zijn wij trots op met Zeeuwse bescheidenheid, maar wij leunen niet achterover. De ervaring die wij in 30 jaar hebben opgedaan gebruiken wij om de kwaliteit van úw outplacement in Middelburg verder te optimaliseren. Wij werken uitsluitend met adviseurs die de Zeeuwse regio, de mensen én de arbeidsmarkt goed kennen. Daarom zijn onze slagingspercentages al jaren hoog en halen wij mooie cijfers op klanttevredenheid.

Bij ons bepaalt de klant de koers

Onze outplacements kennen een aantal vaste onderdelen, maar de individuele wensen staan voorop. Ú bepaalt de koers.

Het outplacementbureau in Middelburg “om de hoek”

Waar de cliënt voorheen flinke reizen moest maken voor de gesprekken met zijn of haar adviseur, kunt bij ons terecht op onze uitstekende gesprekslocatie “om de hoek” in Middelburg. Wel zo plezierig.

Groepsgewijs outplacement

Collectieve of groepsgewijze outplacements verlopen bij JP Werkrevisie niet anders dan individuele outplacements. Iedere deelnemer is uniek en krijgt het traject waar hij of zij behoefte aan heeft. Wij bieden programmaonderdelen alleen collectief aan, als een groepsgewijze benadering meerwaarde oplevert, Bij reorganisaties of afslankingsoperaties maken groepsgewijze Van-werk-naar werk-trajecten vaak deel uit van het sociaal plan.

Vaststellingsovereenkomst met een outplacementvergoeding

Binnen een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst kunnen afspraken worden vastgelegd over een outplacement. Ook het transitiebudget mag ervoor worden gebruikt. Met een goed outplacementbureau komt de vertrekkende medewerker aantoonbaar sneller aan werk dat goed bij hem of haar past.

Op zoek naar de nieuwe passende baan

Onze adviseurs zorgen voor een goed onderbouwd advies en gaan aansluitend actief op zoek naar passend werk. Daarvoor hebben zij verschillende netwerken tot hun beschikking, zoals het bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie in de regio Middelburg en ver daarbuiten, Daarnaast zetten wij gespecialiseerde jobhunters in bij het zoeken naar zichtbare, maar vooral ook onzichtbare vacatures,

Onze nazorg

Wij benaderen onze nazorg als een volwaardig onderdeel van onze dienstverlening, Dat is één van de punten waarmee wij ons onderscheiden als outplacementbureau in Middelburg.

OVAL staat garant voor kwaliteit

JP Werkrevisie beschikt over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Daarmee weet de klant dat hij “in zee” gaat met een betrouwbaar outplacementbureau, dat zich heeft verbonden aan de strakke richtlijnen van een grote brancheorganisatie. Een veilige gedachte.
Hebt u interesse in een outplacement in Middelburg en wilt u een gratis oriënterend gesprek? Bel: 038-452 83 50

JP Middelburg, het outplacementbureau met resultaat

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)