JP Werkrevisie is specialist in outplacements, loopbaanadvisering en loopbaancoaching. Opgericht in 1986 onder de naam Joosten & Partners hebben wij ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een landelijk werkend outplacementbureau. Wij bestaan in 2016 dus 30 jaar en daar zijn wij in alle bescheidenheid trots op. Maar dat is natuurlijk geen reden om achterover te leunen: ons streven is om ú te laten profiteren van onze jarenlange ervaring. Onze adviseurs wonen in de regio en kennen daar de mensen én de arbeidsmarkt. Dat vertaalt zich in prima slagingspercentages en mooie scores op klanttevredenheid.

Ouplacement in Bergen op Zoom: ú stippelt de koers uit

Elk outplacement kent een aantal vaste onderdelen, maar bijJP Werkrevisie staan de wensen van de klant voorop. Natuurlijk doen wij op grond van een uitgebreide intake een programmavoorstel, maar uiteindelijk stippelt ú de koers uit.

Het outplacementbureau in Bergen op Zoom “om de hoek”

Voor de gesprekken met uw persoonlijk adviseur hoeft u niet ver te reizen. Onze uitstekende gesprekslocatie vindt u in Bergen op Zoom “op loopafstand”.

Ook onze groepsoutplacements zijn maatwerk

JP Werkrevisie voert naast individuele outplacements ook opdrachten uit, gericht op het van werk naar werk begeleiden van meerdere mensen tegelijk. Daarbij hanteren wij dezelfde benadering als bij individuele outplacements: respectvol, mens- en resultaatgericht.

Het transitiebudget als outplacementvergoeding

Bij een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst wordt vaak een outplacement “meegenomen”. Het transitiebudget kan ervoor worden ingezet en dat is een verstandige keuze: een goed outplacement helpt de vertrekkende medewerker sneller aan nieuw, passend werk.

Gericht op zoek naar een nieuwe baan

Onze adviseurs sporen actief vacatures op. Daarvoor benutten zij diverse netwerken, zoals het in meer dan 25 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk van JP Werkrevisie in de regio West Brabant en Zeeland, maar ook daarbuiten, Daar blijft het echter niet bij: in de zoektocht naar zichtbare, maar vooral ook onzichtbare vacatures, zetten wij jobhunters in, die bedrijven en instellingen met “succespotentie” gericht benaderen

Kosteloze nazorg

Nazorg stelt in de dienstverlenende sector soms maar weinig voor. Dat geldt zeker niet voor ons nazorgpakket, Daarmee onderscheiden wij ons als outplacementbureau in Bergen op Zoom.

OVAL staat borg voor kwaliteit

JP Werkrevisie is lid van van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding en beschikt over het OVAL-kwaliteitscertificaat. Daarvoor hebben wij een strenge kwaliteitstoets moeten ondergaan, waar o.a. een uitgebreid  klantonderzoek deel van uitmaakte. Die toets hebben wij glansrijk doorstaan; een veilige gedachte voor de klant!
Hebt u interesse in een outplacement in Bergen op Zoom? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Bel 038-452 83 50

JP Bergen op Zoom begeleidt u graag van werk naar werk

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)