Zoek jij werk of ander werk en wil je weten wat jouw kansen zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt? Maak dan vanaf 1 december weer gebruik van gratis ontwikkeladvies van NL leert door. Dinsdag 29 september is de motie om het ontwikkeladvies nog dit jaar en voor meer mensen beschikbaar te maken aangenomen. Het ministerie SZW heeft dat in een nieuwsbericht bevestigd.

Per 1 december kunnen alle werkenden en werkzoekenden in Nederland weer kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Door een ontwikkeladvies krijg je zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn op de huidige arbeidsmarkt. Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur mee kan helpen. Je kunt je daardoor beter voorbereiden op een mogelijke overstap naar ander werk. Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen.

Ontwikkeladvies bij JP WerkRevisie

JP WerkRevisie biedt een loopbaanadviestraject dat volledig aansluit bij het Ontwikkeladvies en de bijbehorende subsidieregeling.

Door het ontwikkeladvies krijg je:

  • zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor je zijn.
  • ondersteuning bij het kiezen van de juiste (bij)scholing
  • tips  bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Aan het einde van het traject krijgt je een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die je kunt ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Wij ontzorgen je in het gehele subsidietraject. Onze loopbaanadviseurs voldoen aan de gestelde criteria en zijn in het bezit van de vereiste certificeringen.

Wij staan voor je klaar!

JP WerkRevisie is er al meer dan 30 jaar voor iedereen met een loopbaan- of ontwikkelvraag. Wij hebben kennis en ervaring in diverse branches. Onze loopbaanadviseurs helpen je om jouw ambities helder te krijgen. Dit combineren we met de praktische en resultaatgerichte aanpak van onze arbeidsmarktspecialisten.

Geïnteresseerd? 

Wil je meer weten over het ontwikkeladvies? Of ben je geïnteresseerd en wil jij je alvast aanmelden? Neem dan nu contact met ons op.