Velen van ons worden vroeger of later geconfronteerd met vragen, mogelijk zelfs twijfels, over werk en loopbaan. “Zit ik nog wel goed?” Biedt deze baan nog de ontwikkelmogelijkheden die ik wil?” Negeer dit soort vragen niet, maar doe er iets mee. Werk is een factor van groot belang in ons leven. Gesprekken met een gekwalificeerde loopbaancoach in een professioneel loopbaanadviestraject kunnen veel helderheid opleveren. Kiest u daarvoor, ga dan in zee met een betrouwbaar loopbaanadviesbureau dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. JP Werkrevisie, al ruim 30 jaar actief als loopbaanadviesbureau, is één van de voorlopers op dit terrein, ook in Venlo . Wij werken uitsluitend met senior-loopbaancoaches, allen NOLOC-gecertificeerd.

Het loopbaanadviesbureau voor de regio Noord-Limburg

De gesprekken die horen bij onze adviestrajecten voert u op onze prima locatie in Venlo. Voor een kwaliteitstraject hoeft u dus niet ver te reizen.

 De Loopbaanscan: het volwassen alternatief

Loopbaanadvisering bestaat in allerlei vormen. Waar de ene persoon behoefte heeft aan een volledige “reset” van zijn loopbaan, kan de ander worden voortgeholpen met een veel beknopter traject. In een gratis oriënterend gesprek legt u uw vragen aan ons voor en kunt u bepalen of u de “klik” voelt met uw beoogde loopbaancoach. Als ervaren loopbaanadviesbureau weten wij uw vraag op waarde te schatten en komen wij met een passend voorstel. Is uw vraag minder breed en diepgaand, dan hebben wij de Loopbaanscan voor u, een beknopt, maar volwassen alternatief.

Let op het OVAL-logo

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is mede initiator en eigenaar van een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Alleen aangesloten leden die zich periodiek onderwerpen aan een strenge kwaliteitstoets mogen het OVAL-logo voeren. Dus ziet u dit logo, dan weet u dat u dat u van doen heeft met een professioneel bureau dat de kwaliteit biedt die u verdient.
Wilt u meer weten over onze uitgebreide Loopbaanheroriëntatietrajecten of de Loopbaanscan in Venlo? Bel 038-452 83 50.

JP Venlo, uw loopbaankompas

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)