Loopbaanadvies Utrecht

Een nieuw perspectief op werk en loopbaan

Twijfel je of jouw huidige werk en werkgever echt bij je passen? Ervaar je een verstoorde balans tussen werk en privé? Wil je ontdekken waar je kwaliteiten liggen en hoe je deze zo optimaal mogelijk inzet? Met loopbaanadvies Utrecht helpen we je graag met het verder bepalen van je loopbaan. Een loopbaan waar je energie van krijgt en welke aansluit bij jouw ambities.

Onze loopbaanadvisering is gebaseerd op een methodiek welke is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Groningen. Deze methode vormt nog steeds de basis voor onze adviestrajecten, maar we hebben deze uiteraard door de jaren heen gemoderniseerd. JP Werkrevisie heeft al meer dan 30 jaar ervaring in loopbaanadviezen. Je kunt van ons een glashelder loopbaanadvies verwachten, een advies waar je verder mee komt!

Loopbaanadvies in Utrecht

Voor een professioneel loopbaanadvies hoeft u niet ver te reizen. Wij hebben gesprekslocaties in verschillende steden in Nederland. Zo ook in Utrecht, je vindt ons aan de Catharijnesingel 56-57 in Utrecht. Bekijk ons overzicht voor alle locaties van JP Werkrevisie.

Loopbaanadviestraject op maat

Een loopbaanadviestraject is bij JP Werkrevisie altijd maatwerk. Ieder persoon en iedere situatie is immers anders. Tijdens een intakegesprek worden aandachtspunten en coachingsdoelen helder gemaakt. Vanuit dit gesprek kies je het type traject dat bij jou past, dit kan bijvoorbeeld een uitgebreid loopbaanheroriëntatietraject zijn of een loopbaanscan als steun in de rug. Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie te maken met andere diensten die JP Werkrevisie aanbiedt. Samen gaan we op zoek naar het traject dat bij jouw wensen en situatie past.

Na een loopbaanadviestraject weet jij:

  • Waar jouw talenten en ontwikkelpunten liggen.
  • Welke kwaliteiten je hebt en hoe je deze inzet.
  • Welke loopbaan bij jou past.

JP Werkrevisie Utrecht

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

JP Werkrevisie helpt je jezelf te ontwikkelen

Op een bepaald punt in je loopbaan heb je misschien het idee dat je meer wilt, je wilt jezelf verder ontwikkelen. Je vindt je huidige werk wel leuk, maar echte voldoening krijg je er niet van. Tijdens een loopbaanadviestraject brengen we in kaart waar jouw ontwikkelpunten liggen. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten. Wanneer je namelijk weet waar je kwaliteiten liggen, kun je deze optimaal gaan benutten.

Een volledig traject of een steuntje in de rug

Voor diepgaande en brede vragen is ons Loopbaanheroriëntatietraject de meest geschikte optie. Tijdens dit uitgebreide traject werken we met onze wetenschappelijk onderbouwde methode Het Loopbaankompas. Wanneer de vragen minder diepgaand van aard zijn, is onze Loopbaanscan een goed alternatief. Dit traject biedt een steuntje in de rug voor wanneer de hoofdkoers van de loopbaan wel duidelijk is, maar enkele ‘deelvragen’ nog voor je open liggen. Ieder traject begint met een uitgebreid intakegesprek, tijdens dit gesprek bepalen we samen welk type traject het beste bij jou past.

Professionele loopbaancoaches

Onze coaches zijn specialisten op het gebied van loopbaanadvies, zij hebben studies gevolgd op het gebied van sociologie, HR en psychologie. Daarnaast hebben ze verschillende trainingen en cursussen gevolgd. Met deze opgebouwde kennis en de nodige ervaring kunnen onze professionele loopbaanadviseurs jou voorzien van het juiste loopbaanadvies.

OVAL, de kwaliteitsgarantie van ons loopbaanadvies Utrecht

OVAL is de brancheorganisatie van de professionele loopbaanadviesbureaus. Haar kwaliteitskeurmerk wordt breed erkend. Op de OVAL-website leest u: “Het lidmaatschap van OVAL staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en resultaat”. Dat is onze uitdaging als OVAL-lid en dat maken we elke dag waar: wij zijn pas tevreden als jíj dat bent.

Meer over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie begon in 1986 onder de naam Joosten & Partners met loopbaanadvisering met een stevig wetenschappelijk fundament. Samen met de Rijks Universiteit Groningen ontwikkelden wij onze eigen methode. Sindsdien is er natuurlijk het nodige veranderd, maar onze methode is nog steeds in gebruik en up to date. Dat doen wij door de nieuwste inzichten én de ontwikkelingen in branches en functies heel regelmatig in onze methode op te nemen. Wat bij het oude bleef: onze kwaliteit. Wij streven ernaar om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen. Daarmee creëren wij maatwerk, met minder hoef je geen genoegen te nemen.

loopbaanadvies

Een wetenschappelijk onderbouwde methode vormt de basis van onze werkwijze.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)