Oriënteer je opnieuw op jezelf en jouw loopbaan

Loopbaanadvies Tilburg

Twijfel je of jouw huidige werk en werkgever wel echt bij je passen? Vind je het werk dat je doet wel leuk, maar verkrijg je er niet écht voldoening van? Ervaar je een verstoorde balans tussen werk en privé? Wil je jouw ambities en kwaliteiten ontdekken en optimaal benutten? Een loopbaanadvies kan je helpen wanneer één of meerdere van bovenstaande vragen voor jou van toepassing zijn. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het geven van loopbaanadvies en geven je handvatten die praktisch toepasbaar zijn.

Een loopbaanadviestraject op maat

Eén van de belangrijkste kernwaarden van JP Werkrevisie is haar focus op het individu. Onze loopbaanadviestrajecten zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek leren we je kennen en bepalen we waar jouw coachingsdoelen en aandachtspunten liggen. Vanuit dit intakegesprek bepalen we welk traject het beste bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld een loopbaanscan of een loopbaanheroriëntatietraject zijn, welke uiteraard afgestemd wordt op jouw wensen.

Gratis oriënterend gesprek in Tilburg

Je gaat niet over één nacht ijs, maar je wilt weten wat een loopbaanadviesbureau precies te bieden heeft. Daarvoor wil je eerst een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Hiervoor kun je ‘om de hoek’ terecht in Tilburg of bij een van onze andere locaties. Bekijk ons overzicht voor een locatie bij jou in de buurt.

JP Werkrevisie Tilburg

  • Gericht op het individu.
  • Een loopbaanadviestraject op maat.
  • Vrijblijvend oriënterend gesprek.
  • OVAL gecertificeerd.
  • Wetenschappelijk onderbouwde werkmethode.
loopbaanadvies

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Ben je benieuwd naar wat JP Werkrevisie voor jou kan betekenen?

Waarom loopbaanadvies?

  • Verkrijg een duidelijk beeld van jouw ontwikkelingskansen.
  • Vind de rust en balans tussen werk en privé terug.
  • Maak je persoonlijke doelen en ambities helder.
  • Leer keuzes te durven maken in je loopbaan.
  • Ontdek wat je nog meer kunt bereiken.

Persoonlijke en passende aanpak

Waar de één behoefte heeft aan een uitgebreid traject, waarin aandacht wordt besteed aan een breed scala van vragen rond werk en loopbaan, heeft de ander voldoende aan een veel beknopter traject. Het ene loopbaanadvies is het andere niet. JP Werkrevisie biedt mogelijkheden van uitgebreid tot beknopt.

Het loopbaanheroriëntatietraject betreft een uitgebreid traject welke antwoord geeft op diepgaande vragen als: “Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?”. Gedurende dit uitgebreide traject wordt er gewerkt met onze methode het Loopbaankompas. Voor wie voldoende heeft aan een beknopt traject, heeft JP Werkrevisie de Loopbaanscan ontwikkeld. Dit traject is compacter en bevat minder gesprekken en opdrachten.

OVAL Gecertificeerd

Bij een professioneel loopbaanadvies hoort een kwaliteitsgarantie. De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) staat hier borg voor: zij controleert periodiek de kwaliteit van haar leden. Zie je dus het OVAL-logo, dan weet je dat je goed zit.

Meer over JP Werkrevisie

JP Werkrevisie, voorheen Bureau Joosten & Partners, is al vele jaren actief in Tilburg en biedt kwalitatief hoogwaardige loopbaanadviezen. De methode die wij gebruiken is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Groningen. Deze methode heeft dus een wetenschappelijke grondslag en geeft een praktisch, helder en betrouwbaar eindadvies als resultaat. Wij werken enkel met professionele loopbaancoaches, onze coaches zijn specialisten en hebben studies gevolgd op het gebied van HR, psychologie en sociologie. We blijven onze methode ontwikkelen en blijven ons verdiepen in ons vakgebied.

JP Werkrevisie is in het bezit van een aantal keurmerken welke je onderaan deze pagina kunt vinden. Hierdoor garanderen we dat we altijd kwaliteit leveren.

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)