Werk en loopbaan zijn belangrijke elementen in ons leven. Soms is het goed om even pas op de plaats te maken voor het uitstippelen van een nieuwe loopbaankoers. Het inwinnen van een goed, professioneel loopbaanadvies is een goede basis voor het zetten van een doortimmerde volgende loopbaanstap. Overweegt u zo’n stap, dan kunt uitstekend terecht bij JP Werkrevisie in Den Bosch. Bij ons wordt u begeleid door een vaste persoonlijke loopbaancoach, die beschikt over een ruime ervaring. Vertrouwen is daarbij de basis.

De Loopbaanscan, een compact maar volwassen alternatief

Als een volledig loopbaanheroriëntatietraject te omvangrijk voor u is, maar u hebt wel degelijk de behoefte om bepaalde vragen over werk en loopbaan beantwoord te krijgen, dan is de Loopbaanscan een prima optie. De Loopbaanscan is een minder uitgebreid traject, maar geeft verrassend veel antwoorden op diverse loopbaanvragen.  Het eindadvies krijgt u  aangeboden in de vorm van een bondige, maar heldere schriftelijke rapportage.

Gegarandeerde kwaliteit met OVAL

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie van de professionele loopbaanadviesbureaus.  Zij heeft strakke richtlijnen opgesteld voor haar leden en zij controleert periodiek de geleverde kwaliteit. Let dus op het OVAL-logo: het is uw kwaliteitsgarantie.

Overweegt u een uitgebreid Loopbaanheroriëntatietraject of de Loopbaanscan in Den Bosch? Bel 038-452 83 50.

JP Den Bosch, het loopbaanadviesbureau waarmee u verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)