Loopbaanadvies Nijmegen

Ontdek jouw ambities, talenten en ontwikkelpunten met behulp van een op maat gemaakt loopbaanadviestraject. Wanneer je jezelf graag verder wilt ontwikkelen en je twijfelt of dit mogelijk is bij je huidige baan, kun je ervoor kiezen om een loopbaanadviestraject te volgen. Samen brengen we je motivatie en ambities in kaart en creëren we een helder beeld van wat bij jou past. We bekijken welke loopbaan aansluit bij jouw kwaliteiten. Een loopbaan waar je energie van krijgt.

Een gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’

JP Werkrevisie heeft verschillende gesprekslocaties verspreid over het hele land. Je vindt ons onder andere aan de Groenestraat 294 te Nijmegen en aan de Aamsestraat 32 te Elst. Bekijk ons gehele overzicht om de gesprekslocatie bij jou ‘om de hoek’ te vinden.

Een persoonlijk loopbaanadviestraject

Een loopbaanadviestraject is bij JP Werkrevisie altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Tijdens een uitgebreid intakegesprek leren we je kennen, we bekijken wat jouw motivatie en drijfveren zijn. Aandachtspunten en coachingsdoelen worden helder gemaakt. Op basis hiervan besluiten we samen welk traject het beste bij jou past.

JP Werkrevisie geeft helderheid

Wellicht vind je jouw huidige werk wel leuk, maar krijg je er niet écht voldoening van. Een loopbaanadvies van JP Werkrevisie biedt in dit geval helderheid. Het loopbaanadviestraject bestaat uit persoonlijk gesprekken en online vragenlijsten. Samen gaan we op zoek naar jouw motivaties, ambities en talenten. Dit is een traject waar we de tijd voor nemen. Uiteindelijk ontstaat er een helder beeld van de loopbaan die bij jou past, een loopbaan waar je energie van krijgt.

Wij zijn specialist in:

  • Loopbaanadvies.
  • Loopbaancoaching.
  • Loopbaanbegeleiding.

Wanneer een loopbaanadviestraject?

  • Je twijfelt of je huidige baan of werkgever bij jou passen.
  • Je wilt je ambities en kwaliteiten ontdekken.
  • Je ervaart een verstoorde balans tussen werk en privé.
  • Je durft geen keuzes te maken in je loopbaan.
  • Je wilt onderzoeken wat je nog meer kan en wilt bereiken.

Onze kwaliteitsgarantie

Het kwaliteitskeurmerk van brancheorganisatie OVAL geniet brede erkenning. Dat is niet voor niets: een loopbaanadviesbureau mag niet zomaar het OVAL-logo voeren op haar website. Bureaus die het OVAL-logo mogen publiceren hebben voldaan aan een strenge kwaliteitstoets. Deze toets wordt periodiek herhaald. U ziet het OVAL-beeldmerk onderaan deze pagina. Daarmee weet u dat dat u bij ons kwaliteit krijgt. Wij zouden niet anders willen: wij zijn pas tevreden als ú dat bent.

Ben je benieuwd naar wat onze loopbaancoaches voor jou kunnen betekenen?

Een minder uitgebreid loopbaanadvies? Kies de Loopbaanscan.

Een heroriëntatie op uw loopbaan kan uitgebreid, maar ook minder uitgebreid. Afhankelijk van de hoeveelheid vragen rond werk en loopbaan kan worden gekozen voor een uitgebreid traject of voor een gecomprimeerd traject. Voor het laatste hebben wij een uitstekend alternatief: de Loopbaanscan. De Loopbaanscan is gebaseerd op hetzelfde wetenschappelijke fundament en ook dit traject levert u een helder schriftelijk rapport op.

Over JP Werkrevisie

In 1986 begon Bureau Joosten & Partners met loopbaanadvisering op basis van wetenschappelijke inzichten. Sindsdien is er veel veranderd: de methode werd verschillende keren gemoderniseerd, de naam veranderde in JP Werkrevisie en het aantal gesprekslocaties werd flink uitgebreid. Maar er bleven ook dingen bij het oude: onze kwaliteit en ons streven om altijd aan te sluiten bij de wensen van de cliënt. Een goed loopbaanadvies is nooit confectie; het is maatwerk! Intussen hebben vele mensen kunnen profiteren van onze professionele loopbaanadviezen, ook in Nijmegen. Soms leidt een advies tot een loopbaanswitch, soms blijkt dat het verleggen van de koers niet de beste optie is. Wat de uitkomst ook is: een loopbaanadvies van JP Werkrevisie biedt altijd de goede aanknopingspunten om onderbouwde en verantwoorde keuzes te kunnen maken voor een goed loopbaanvervolg.

JP Werkrevisie Nijmegen

Beoordeeld met een 8.9

De loopbaanadviestrajecten van JP Werkrevisie Nijmegen worden beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)