Al ruim 30 jaar hebben vele mensen kunnen profiteren van de professionele loopbaanadviezen van JP Werkrevisie (voorheen Bureau Joosten & Partners) en daarmee hun loopbaan succesvol kunnen vervolgen. Soms leidt een advies tot een loopbaanswitch, soms tot een kleine koerswijziging. Ongeacht de uitkomst: een loopbaanadvies van JP Werkrevisie biedt altijd de juiste ingrediënten om gefundeerd en verantwoord nieuwe keuzes te kunnen maken. Wij werken met een beproefde methode, het Loopbaankompas, die wij al vroeg in ons bestaan hebben ontwikkeld, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Vanzelfsprekend hebben wij de methode in de loop der jaren verschillende keren gemoderniseerd. Wij koppelen onze jarenlange ervaring aan moderne inzichten.

Uw loopbaanadviestraject in Middelburg

U kunt nu ook in Middelburg terecht voor uw loopbaanadviestraject. U vindt onze prima gesprekslocatie aan de Lange Noordstraat, dus centraal gelegen in de stad.

Voor een verkort traject kiest u de Loopbaanscan

Een volledige heroriëntatie op uw loopbaan vraagt om een omvangrijk traject: er zijn immers veel vragen rond werk en loopbaan die beantwoord moeten worden. Voor een heroriëntatie op deelaspecten van uw loopbaan is er een prima alternatief: de Loopbaanscan. De Loopbaanscan is gebaseerd op dezelfde methode, ook hier is het wetenschappelijke fundament aanwezig en ook dit traject eindigt met een heldere schriftelijke rapportage.

Het OVAL-branchekeurmerk

Brancheorganisatie OVAL werkt met een branchekeurmerk, dat inmiddels brede waardering geniet. Dat is niet voor niets: bureaus die het OVAL-logo voeren, worden periodiek onderworpen aan een strenge kwaliteitstoets. Wij zijn er in alle bescheidenheid trots op dat het OVAL-logo op onze website prijkt. Voor u is het de garantie dat u kwaliteit geleverd krijgt.
Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Middelburg, voor een gefundeerd en verantwoord loopbaanadvies

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)