JP Werkrevisie, al ruim 30 jaar toonaangevend op het gebied van loopbaanadvisering, biedt haar diensten nu ook aan in Maastricht. Denkt u er wel eens over om eens “pas op de plaats” te maken of “de borden te verhangen”, onderzoekt u dan eens uw mogelijkheden om een nieuwe loopbaankoers uit te zetten. Zo’n nieuwe koers komt niet zomaar tot stand: hoe professioneler het loopbaan advies, des te groter is de kans dat de volgende loopbaanstap “raak” is. Voor een professioneel loopbaanadvies, met een wetenschappelijk fundament, kunt uitstekend terecht bij JP Werkrevisie in Maastricht. Bij ons wordt u begeleid door een vaste senior- loopbaancoach, die weet dat vertrouwen de basis is onder elk geslaagd traject.

Voor een bondige check kiest u voor de Loopbaanscan

Een compleet loopbaanheroriëntatietraject is een omvangrijk traject, dat weinig vragen rond werk en loopbaan onbeantwoord laat. Zo’n uitgebreid traject is niet altijd nodig: wanneer u deelvragen hebt en niet de alomvattende vraag: “Hoe moet ik verder met mijn loopbaan?”, dan is onze bondige Loopbaanscan een prima alternatief. Ook hier is het wetenschappelijke fundament aanwezig en natuurlijk ontbreekt ook bij dit product de heldere schriftelijke rapportage niet.

Het Loopbaanadviesbureau in Maastricht met kwaliteitsgarantie

Loopbaanadviesbureaus die een kwaliteitsgarantie afgeven, zijn die in Maastricht te vinden? Jazeker, JP Maastricht is er één van. De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) is de brancheorganisatie van de professionele loopbaanadviesbureaus. Zij controleert regelmatig de geleverde kwaliteit van haar leden. Let dus op het OVAL-logo: het is uw kwaliteitsgarantie.

Overweegt u een uitgebreid Loopbaanheroriëntatietraject of de Loopbaanscan in Maastricht? Bel 038-452 83 50.

JP Maastricht, voor een gegarandeerd goed loopbaanadvies

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)