Bent u zich aan het oriënteren op ander werk of wilt u een gericht en professioneel loopbaanadvies? Ver reizen voor dit soort diensten hoeft niet meer: wij bieden onze loopbaanadviestrajecten ook in Lelystad aan, op een uitstekende, rustig gelegen locatie. Zoekt u naar een goed loopbaanadviesbureau in Flevoland? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek.

Loopbaanscan

Goede loopbaanadvisering leidt tot een heldere koers, weloverwogen keuzes, eigen regie en een groter zelfvertrouwen Een volledig loopbaanadviestraject, waarbij alle aspecten van werk en loopbaan aan de orde komen, is soms te omvangrijk. Geldt dat ook voor u? Dan is de Loopbaanscan voor u een uitstekend alternatief. De Loopbaanscan is een compacte, systematisch opgezette loopbaancheck, die verrassend veel duidelijkheid biedt over uw loopbaanmogelijkheden. Natuurlijk ontvangt u wel een degelijk schriftelijk eindrapport.

Het OVAL-keurmerk voor bewezen kwaliteit

De kwaliteitseisen en de gedragscode van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) gelden voor alle professionele loopbaanadviesbureaus. Het OVAL-logo wekt dus vertrouwen.
Hebt u interesse in één van onze loopbaanadviestrajecten? Bel 038-452 83 50.

JP Lelystad brengt u verder in uw loopbaan

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)