Loopbaanadvies Leeuwarden

Een nieuw perspectief op jezelf en jouw loopbaan

De meeste mensen lopen vroeg of laat rond met vragen als ‘Past mijn huidige werk bij mij?’, ‘Vind ik mijn werk nou écht leuk?’ en ‘Kan ik binnen deze loopbaan bereiken wat ik wil bereiken?’. Wanneer dit het geval is kan een loopbaanadvies je helpen duidelijkheid te krijgen.

Tijdens een loopbaanadvies helpen we je keuzes in jouw verdere loopbaan te maken. We gaan hierbij altijd uit van het individu, ieder persoon en iedere situatie is immers anders. Daarom zijn de loopbaanadviezen van JP Werkrevisie altijd maatwerk. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we jouw situatie en wensen om vervolgens te bepalen welk loopbaanadviestraject bij jou past.

Vrijblijvend oriënterend gesprek in Leeuwarden

Om te bepalen welk loopbaanadviestraject het beste bij jou past, starten we altijd met een kosteloos oriënterend gesprek. Onze gesprekslocatie in Leeuwarden vind je aan de Polluxweg 20. JP Werkrevisie beschikt over vele gesprekslocaties verspreid over het hele land, deze vind je in dit overzicht. Vind de gesprekslocatie bij jou in de buurt en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een loopbaanadvies op maat

Tijdens het vrijblijvende oriënterende gesprek bespreken we jouw situatie en wensen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat. Voorbeelden van mogelijke loopbaanadviestrajecten zijn het uitgebreide loopbaanheroriëntatietraject of de meer compacte loopbaanscan. Het is uiteraard ook mogelijk om een loopbaanadviestraject te combineren met andere diensten van JP Werkrevisie. Samen zoeken we naar het traject dat bij jou past.

Onze loopbaandiensten

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaancoaching
  • Loopbaanbegeleiding

Een loopbaanadviestraject helpt je:

  • Jouw talenten en ontwikkelpunten te ontdekken.
  • Keuzes te maken in je loopbaan.
  • Te bepalen welke kwaliteiten je hebt en hoe je deze inzet.
  • De loopbaan te vinden die bij jou past.
  • De juiste balans tussen werk en privé te vinden.

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

PROFESSIONELE LOOPBAANCOACHES

Onze loopbaancoaches zijn specialisten met de nodige ervaring. Ze hebben studies afgerond op het gebied van sociologie, HR en psychologie. Daarnaast hebben zij verschillende trainingen en cursussen gevolgd. Met deze opgebouwde kennis en ervaring kunnen ze jou voorzien van het juiste loopbaanadvies. Door het inschakelen van een professionele loopbaancoach kun je de rust terugkrijgen en zie je met vertrouwen voor je welke stappen je gaat zetten. Stappen die passen bij jouw situatie, wensen en dieperliggende kwaliteiten en drijfveren.

OVAL Gecertificeerd

Als lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) wordt onze kwaliteit regelmatig gecontroleerd. Het kwaliteitscertificaat van OVAL staat voor een hoogwaardige manier van werken, transparante afspraken, goede kwaliteit van dienstverlening en resultaat. Met een loopbaanadvies van JP Werkrevisie koopt u dus kwaliteit. Het OVAL-logo staat er garant voor.

De loopbaanscan: het compacte alternatief

Ons loopbaanheroriëntatietraject biedt een volledige nieuwe oriëntatie op werk en loopbaan, samengevat in een helder schriftelijk eindrapport. Soms is een traject van die omvang niet nodig. Om “overkill” te vermijden, is er een goed alternatief: de Loopbaanscan. Dit bondige, maar verrassend veel biedende traject heeft al veel mensen verder geholpen en is scherp geprijsd. En ook hier wordt het eindadvies schriftelijk aangeboden.

Meer over JP Werkrevisie

Soms is het goed om wat uitgebreider stil te staan bij de vraag waar je staat in jouw loopbaan. Zit je nog op koers? Beantwoordt je werk nog aan jouw wensen? Zijn er nog voldoende mogelijkheden om door te ontwikkelen? Een goed, professioneel loopbaanadvies geeft antwoord op dit soort vragen, zodat je gefundeerd een nieuwe stap in uw loopbaanstap kunt zetten. JP Werkrevisie biedt deze professionele loopbaanadviezen aan. Onze ervaren loopbaancoaches werken met een methode, ontwikkeld op wetenschappelijke basis, die haar waarde in de loop van de jaren ruimschoots heeft bewezen.

JP Leeuwarden, voor een raak loopbaanadvies

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)