JP Werkrevisie, opvolger van loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, is al vele jaren een vertrouwd adres in Noord Nederland voor loopbaanadviezen, outplacements en assessments. Met gesprekslocaties in Groningen, Leeuwarden, Assen, Emmen én Heerenveen zijn wij een vertrouwde speler op de noordelijke arbeidsmarkt. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen hebben wij een methode ontwikkeld, waarmee wij antwoord kunnen geven op de meest brede en diepgaande loopbaanvragen. Vanzelfsprekend hebben wij onze methode door de jaren heen up to date gehouden, zodat wij onze jarenlange ervaring kunnen koppelen aan de meest actuele inzichten. Daar plukt u de vruchten van: onze loopbaanadviezen zijn altijd realistisch en direct toepasbaar.

Is uw vraag minder uitgebreid? Kies dan de Loopbaanscan

Minder uitgebreide loopbaanvragen kunnen wij prima beantwoorden met onze Loopbaanscan. De basis is dezelfde als bij ons uitgebreide Loopbaanheroriëntatietraject, maar het “instrumentarium” is compacter: u doet minder opdrachten en het aantal gesprekken met de loopbaancoach is kleiner. Een schriftelijk rapport, met een verrassend volledig overzicht van uw loopbaanmogelijkheden, sluit het geheel af.

Het OVAL-beeldmerk staat voor kwaliteit

Het voeren het OVAL-beeldmerk is alleen voorbehouden aan bureaus die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die OVAL aan haar leden stelt. Er zijn vele aanbieders van loopbaanadviezen, maar lang niet allemaal voldoen aan de eisen. U hebt recht op gegarandeerde kwaliteit. Het OVAL- beeldmerk geeft die garantie!

Woont u in Heerenveen of omgeving en wilt u meer weten over onze loopbaanadviezen? Bel 038-452 83 50.

JP Heerenveen, voor een loopbaanadvies met houvast

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)