JP Werkrevisie is dé specialist in loopbaanadvisering en loopbaancoaching in het noorden van het land. Met gesprekslocaties in Emmen, Assen, Groningen, Leeuwarden en Heerenveen kennen wij de noordelijke arbeidsmarkt als geen ander. Dertig jaar geleden ontwikkelde onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, haar eigen methodiek in samenwerking met de universiteit van Groningen. Deze methodiek vormt nog steeds de basis onder onze loopbaanadviezen, maar in de loop der jaren is zij verschillende keren gemoderniseerd. Daardoor zijn wij in staat om onze jarenlange ervaring te koppelen aan actuele inzichten. Dat maakt onze loopbaanadviezen passend en realistisch. Natuurlijk werken wij alleen met ervaren loopbaancoaches, die onze methode van haver tot gort kennen en die stevig verankerd zijn in de noordelijke arbeidsmarkt.

Uw loopbaanadviesbureau in Emmen

Voor het vinden van een goed loopbaanadviesbureau hoeft u niet meer te reizen naar een andere plaats in de regio. Onze loopbaancoaches voeren de gesprekken met u op onze prima gesprekslocatie in Emmen.

De Loopbaanscan als volwaardig alternatief

Onze meest uitgebreide vorm van loopbaanadvisering, het Loopbaanheroriëntatietraject, is uitstekend geschikt als de aanvrager een breed opgezet en diepgaand traject nodig heeft. Bij loopbaanvragen met een eenvoudiger karakter is zo’n diepgaand traject vaak niet nodig. Onze Loopbaanscan is dan een goed alternatief. Dit compactere traject bestaat uit een kleiner aantal tests en bevat minder gesprekken, maar levert toch een duidelijk en zeer bruikbaar schriftelijk advies op.

OVAL

De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) controleert periodiek de kwaliteit van haar leden. Om het OVAL-logo te mogen voeren, moet aan een aantal strenge eisen worden voldaan en de OVAL-gedragscode moet stipt worden opgevolgd. JP Werkrevisie voldoet aan deze eisen en is in het bezit van het OVAL-kwaliteitscertificaat. Een geruststellende gedachte!

Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of in de Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50. 

JP Emmen, het loopbaanadviesbureau dat u verder helpt

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)