Als u nadenkt over uw werk, stelt u zich dan wel eens de vraag: “Zit ik nog wel goed” of “Het liefst zou ik nog een keer iets anders willen”? Veel mensen stellen zichzelf vroeger of later een keer zo’n vraag. Het zoeken van nieuwe prikkels in het werk kan zorgen voor nieuw elan en arbeidsplezier. Maar hoe kom je tot de juiste keuzes? Welk werk past bij u, welk werk niet of minder? Een gedegen en professioneel uitgevoerd loopbaanadvies biedt uitkomst. JP Werkrevisie, al sinds 1986 gespecialiseerd in loopbaanadvisering, biedt in Eindhoven verschillende loopbaanadviestrajecten aan. Ervaren adviseurs, die het hele traject begeleiden en onze beproefde, wetenschappelijk onderbouwde methode van A tot Z beheersen, staan borg voor kwaliteit. Vertrouwen is daarbij het uitgangspunt.

Uw loopbaanadviesbureau in Eindhoven

U voert uw loopbaanadviesgesprekken op onze prima locatie in Eindhoven. U komt er gemakkelijk met het openbaar vervoer en parkeren is er geen probleem.

Loopbaanheroriëntatietraject

Als u kiest voor een breed opgezet adviestraject en een zo volledig mogelijk overzicht van de nieuwe wegen die ingeslagen kunnen worden, dan is ons Loopbaanheroriëntatietraject daarvoor het passende antwoord. Dit uitgebreide traject, dat door JP Werkrevisie in samenwerking met de Universiteit van Groningen is ontwikkeld, bevat verschillende onderzoeksopdrachten en 8 verdiepende gesprekssessies. Daarmee worden systematisch nieuwe loopbaanrichtingen ontsloten en het levert u een uitstekend onderbouwd adviesrapport op.

De Loopbaanscan als volwassen alternatief

Soms hebben mensen bepaalde loopbaanvragen, maar een volledige heroriëntatie is niet nodig. In die gevallen is de Loopbaanscan ons passende antwoord. Dit compactere traject is zeer doeltreffend en het levert een verrassend volledig adviesrapport op. Een volwaardig en volwassen alternatief!.

OVAL

JP Werkrevisie is lid van OVAL, de brancheorganidsatie van loopbaanadviesbureaus. Als bezitter van het OVAL-kwaliteitscertificaat garanderen wij dat uw loopbaanadvies van hoogstaande kwaliteit is: u wilt niet minder en voor minder doen wij het niet.
Woont u in Eindhoven of omgeving en hebt u vragen ten aanzien van uw werk? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Bel 038-452 83 50.

JP Eindhoven, voor een loopbaanadvies waarmee je verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)