Loopbaanadvies Den Haag

Opnieuw oriënteren op je loopbaan

Verkrijg een nieuw perspectief op jouw werk en loopbaan met het loopbaanadvies van JP Werkrevisie. Vind jij je huidige baan wel leuk, maar verkrijg je er niet écht voldoening van? Ervaar je een verstoorde balans tussen werk en privé? Wil je jouw kwaliteiten en ambities ontdekken en optimaal benutten? Twijfel je of jouw huidige baan wel bij je past? Wanneer één of meerdere van bovenstaande vragen voor jou van toepassing zijn kan een loopbaanadvies de oplossing zijn. Onze specialisten helpen je graag bij het (opnieuw) bepalen van jouw loopbaan. Een loopbaan waar je energie van krijgt.

Persoonlijk en resultaatgericht

Onze loopbaanadviestrajecten zijn altijd op maat gemaakt. Ieder persoon en iedere situatie is immers weer anders. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek leren we je kennen en brengen we jouw situatie en wensen in beeld. Op basis van dit gesprek bepalen we welk loopbaanadviestraject het beste bij jou past. Jouw loopbaancoach helpt je onder andere je persoonlijke doelen en ambities helder te krijgen. Vervolgens maak je samen met jouw coach een plan om deze doelen te realiseren.

Een gesprekslocatie bij jou in de buurt

Voor loopbaanadvies bij JP Werkrevisie hoef je niet ver te reizen. Onze gesprekslocatie in Den Haag vind je aan de Laan van Zuidhoorn 60. JP Werkrevisie heeft gesprekslocaties verspreid over het hele land. Vind hier de gesprekslocatie bij jou in de buurt!

Onze loopbaandiensten

 • Loopbaancoaching
 • Loopbaanadvies
 • Loopbaanbegeleiding

Loopbaanadvies helpt je bij:

 • Het ontdekken van jouw ambities.
 • Het maken van keuzes in je loopbaan.
 • Het vinden van een loopbaan waar je energie van krijgt.
 • Het ontdekken van jouw ontwikkelpunten.
 • Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.

Loopbaanadviestrajecten bij JP Werkrevisie

Bij JP Werkrevisie start een loopbaanadviestraject altijd met een kosteloos oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek leren we je kennen, bekijken we wat jouw drijfveren zijn en waar jouw motivatie ligt. Op basis van dit gesprek bepalen we welk loopbaanadviestraject het beste bij jou past. Dit kan een uitgebreid loopbaanheroriëntatietraject zijn of de loopbaanscan, welke wat beknopter is. Het is daarbij natuurlijk ook mogelijk om meerdere diensten van JP Werkrevisie te combineren met het adviestraject. Op deze manier vinden we altijd een traject dat bij jouw situatie en wensen past!

OVAL Gecertificeerd

JP Werkrevisie is, als opvolger van loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, al jaren een vertrouwd adres voor loopbaanadviezen. Bij ons is jouw opdracht in goede handen. Wij beschikken over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en houden ons strikt aan de gedragscode van deze brancheorganisatie. Dat wekt vertrouwen!

Benieuwd naar wat onze loopbaancoaches voor jou kunnen betekenen?

loopbaanadvies

JP Werkrevisie Den Haag

 • Persoonlijk en resultaatgericht
 • Kosteloos oriënterend gesprek
 • Een loopbaanadviestraject op maat
 • Gesprekslocatie bij jou in de buurt
 • Meer dan 30 jaar ervaring

Beoordeeld met een 8.9

JP Werkrevisie wordt beoordeeld met een 8.9 op Feedbackcompany!

Met onze wetenschappelijk onderbouwde methode helpen we je bij het vinden van een loopbaan waar je energie van krijgt.

Over JP Werkrevisie

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Loopbaancoaching en -advisering dragen bij aan weloverwogen keuzes. Ben je op zoek naar een goed en professioneel loopbaanadviesbureau in Den Haag? JP Werkrevisie mag zich met 30 jaar ervaring specialist noemen op dit terrein. We zijn daar in alle bescheidenheid trots op. Maar tevreden zijn wij pas als jij dat bent, wanneer jij aangeeft dat ons loopbaanadvies je verder heeft geholpen.

Een goed loopbaanadvies is de start van een nieuwe loopbaankoers

Bij veel mensen ontstaat na een aantal jaren in hun werkzame leven de behoefte aan een grondige herbezinning op hun loopbaan. De vraag “Waar sta ik?” dringt zich op en de wens om doordachte keuzes te maken over een passend vervolg ligt in het verlengde daarvan. Een professioneel, methodisch uitgevoerd loopbaanadviestraject  begeleid door een ervaren loopbaanadviseur, is dan een logische keuze.

De Loopbaanscan als beknopt alternatief

Voor een volledige heroriëntatie is een uitgebreider loopbaanadviestraject aan te bevelen. Is de vraagstelling echter minder breed en diepgaand, dan is de Loopbaanscan een uitstekend alternatief. De Loopbaanscan is een compact en doeltreffend traject, dat in korte tijd duidelijkheid verschaft over verrassend veel vragen. Het geheel wordt afgesloten met een heldere schriftelijke rapportage.

JP Werkrevisie, het loopbaanadviesbureau waarmee u écht verder komt

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)